Wybrakowane wiadomosci na gg

Otoż posiadałem wersję 7.6 gg i czasami podczas rozmowy nie dochodziły do mnie niektóre wypowiedzi…przeinstalowałem wersje ale kłopot nie zniknął… Rozmowy przeprowadzałem np. co 4 min uciekała 1 wypowiedź osoby, która pisała coś do mnie.

Następnie zainstalowałem wersję 6.1 ale problem wciąż jest.

Przeszukałem komputer pod względem syfu - nie ma.

Dziwny problem

Arizona może problem tkwi w zrywaniu Twojego połączenia z netem :?

Z tego co mi wiadomo to raczej nie, ponieważ w 2 pokoju przy innym komputerze nie ma takowych problemów.

Wyczyściłem foldery tymczasowe, przeskanowałem programami antyspyware…wyczyściłem rejestr…nie wiem co jeszcze mogę zrobić…

zainstaluj inny komunikator np.Spik sam go uzywam dobry ,szybki, niezawodny

Chyba przyszedł czas na zmianę komunikatora, ale to za jakiś czas - opróżniłem folder “Temporary Internet Files”, który ważył 1GB :smiley:

Może to pomoże.

Raczej i to nie pomoże , również czesto mam ten sam problem wiadomości nie docierają , lub docieraja po jakimś czasie. A zmiana komunikatora :slight_smile: chyba już czas na to :slight_smile:

gorolnowy na Forum używamy polskich znaków w pisowni. Proszę to poprawić, używając opcji Zmień

Ja proponuje zainstalwoac komunikator Aqq bardzo dobry uzywam go od niedawna i jestem jak narazie w 100% zadowolony

Sprawdziłem, i rzeczywiście, na AQQ rozmowy przebiegają ok.

A GG nadal muszę czasami włączyć i wyłączyć żeby wiadomość doszła bo inaczej wychodzi na to jakby ta druga osoba milczała.

Sęk w tym, że nie mogę się przyzwyczaić do tego AQQ, zaraz poszukam sobie jakiś prostych skinów bo te dla mnie są zbyt kolorowe (lubię prostote)