Arizona
(Arizona)
6 Styczeń 2007 22:00
Otoż posiadałem wersję 7.6 gg i czasami podczas rozmowy nie dochodziły do mnie niektóre wypowiedzi…przeinstalowałem wersje ale kłopot nie zniknął… Rozmowy przeprowadzałem np. co 4 min uciekała 1 wypowiedź osoby, która pisała coś do mnie.
Następnie zainstalowałem wersję 6.1 ale problem wciąż jest.
Przeszukałem komputer pod względem syfu - nie ma.
Dziwny problem
fiesta
(fiesta)
6 Styczeń 2007 22:02
Arizona może problem tkwi w zrywaniu Twojego połączenia z netem :?
Arizona
(Arizona)
6 Styczeń 2007 22:08
Z tego co mi wiadomo to raczej nie, ponieważ w 2 pokoju przy innym komputerze nie ma takowych problemów.
Wyczyściłem foldery tymczasowe, przeskanowałem programami antyspyware…wyczyściłem rejestr…nie wiem co jeszcze mogę zrobić…
members92
(Members92)
6 Styczeń 2007 22:12
zainstaluj inny komunikator np.Spik sam go uzywam dobry ,szybki, niezawodny
Arizona
(Arizona)
6 Styczeń 2007 22:16
Chyba przyszedł czas na zmianę komunikatora, ale to za jakiś czas - opróżniłem folder “Temporary Internet Files”, który ważył 1GB
Może to pomoże.
gorolnowy
(Marcinfredry)
6 Styczeń 2007 22:41
Raczej i to nie pomoże , również czesto mam ten sam problem wiadomości nie docierają , lub docieraja po jakimś czasie. A zmiana komunikatora chyba już czas na to
boczi
(boczi)
6 Styczeń 2007 22:42
gorolnowy na Forum używamy polskich znaków w pisowni. Proszę to poprawić, używając opcji Zmień
ricoh90
(Heineken90)
6 Styczeń 2007 23:24
Ja proponuje zainstalwoac komunikator Aqq bardzo dobry uzywam go od niedawna i jestem jak narazie w 100% zadowolony
Arizona
(Arizona)
7 Styczeń 2007 09:23
Sprawdziłem, i rzeczywiście, na AQQ rozmowy przebiegają ok.
A GG nadal muszę czasami włączyć i wyłączyć żeby wiadomość doszła bo inaczej wychodzi na to jakby ta druga osoba milczała.
Sęk w tym, że nie mogę się przyzwyczaić do tego AQQ, zaraz poszukam sobie jakiś prostych skinów bo te dla mnie są zbyt kolorowe (lubię prostote)