Wycena komputera

Witam.
Proszę o pomoc, chciałbym sprzedać cały komputer w całości.

Obudowa be quiet! Silent Base 800 wersja z czarnymi ramkami
Płyta główna ASRock Z170 Extreme 4, Intel Z170
Zasilacz CORSAIR CX550M
Karta graficzna MSi geforce GTX1070 8GB
Procesor I5-6600K - nie kręcony, do wiedźmina wystarczał
Chłodzenie Fortis 3 HE1425
Dysk M.2 SX8200 240 GB
Dysk st1000dm003-1sb102 1TB
RAM G.Skill Ripjaws V, DDR4 16 GB 3200MHz
Podkładka Steelseries QCK+
Myszka Stellseries RIVAL 100 OPTICAL
Klawiatura GENESIS RM34X
Monitor iiyama X2783HSU-B3
Słuchawki AKG K240 Studio
Mikrofon Trust MICO USB
Mouse bungee RAMPAGE R-H1

Dodatkowo WINDOWS 10 po aktualizacji z WINDOWS’a 7

Liczysz na to, że ktoś będzie sprawdzał ile kosztuje każdy element zamiast ciebie?

Lub sprawdził sam i chce przekonać się czy dobrze sam wycenił.

Zgadza się, sprawdzałem ceny na allegro. Jednak nie jestem pewien czy tyle jest to wszystko warte w całości, bo oddzielnie to czasu nie mam sprzedawać.

Razem jest to warte moim zdaniem 70-80% ceny pojedynczych części. Bo o ile stację ludzie lubią kupować gotową o tyle reszta dla większości osób będzie nieprzydatna.

Czyli ile Waszym zdaniem. Za ile może sprzedać. Tak to bez sensu gadka. Gościu oczekuje ceny.

Jak chcesz to sam wyceń. To kwestia zorientowanie się w cenach. Nikt nie zna na pamięć cen wszystkich komponentów komputerowych. Podsumowując jak nic nie zrobiłeś to chociaż nie krytykuj osób ,które podały chociaż szczątkowe informacje. Piszesz o bezsensownej gadce a co twój post wnosi?

A co do wyceny 3300 komp jest wart na części. A razem to jakieś 2300-2500 w mojej opinii.

I5-6600K 550zł
chłodzenie 70zł
płyta główna 200zł
karta 900zł
Dysk 170zł
Dysk 60zł
Obudowa 180zł
Ram 300zł
Myszja 80zł
Klawiatura 20zł
Monitor 500zł
Słuchawki 150zł
Mirofon- 30zł
Mouse bungee- 30zł

Podkładkę coś doliczyłem ale nie znałem rozmiaru trudno było wycenić.

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

O ile ktoś kupi, przy większych kwotach ludzi wolą jednak sklepy (gwarancja) lub sami składają (komputer do 2000 do Frostpunka w UHD proszę mi złożyć!) :wink:

No oczywiście ,że trudno jest sprzedać taki cały zestaw no ale na to to ja już nie mam wpływu.

A co do Paweł A. to ja już nawet tego nie będę komentować bo nie warto czasami z niektórymi dyskutować.

A co do wspomnianej gwarancji przez @anon7248146 masz jeszcze na “coś”?