Wycena starego komputera z 2004 roku :P

Witam.

Dzisiaj chciałbym was prosić o wycene mojego starego PC ; D :

Procesor : Athlon XP 2400+ (1 rdzeń) taktowany z 2000 Mhz( chodzi na 2100 Mhz i jest dobrze)

RAM : 1 GB DDR1 oraz 256 MB DDR1

Płyta główna : Epox EP-P4X400D

Karta Graficzna : RADEON 9200 AGP 64 bit 128 MB

Zasilacz : Tracer For Live 400 W (stabilne napięcia oraz nie grzeje się)

Dysk Trardy : Seagate 80GB (ATA)

CD/DVD : 1 stacja CD/DVD oraz / 1 stacja Only DVD

Obudowa : Jest po tak zwanym “Wiejskim tuningu” Ale sprawna i nie przenosi wibracji

Wentylator na tylnej ściance podświetlany niebieski 80 mm

Komputer zadbany, bez kurzu, czyszczony, wymieniane pasty na karcie graficznej oraz procesorze w tym roku, max 42 C w stresie na procesorze :slight_smile:

Ile bym mógł wziąć za taki komputer na targowisku osiedlowym (forum internetowe) ?

przesadzacie trochę, uważam że za 100-200 zł byś spokojnie sprzedał pytanie tylko czy za takie pieniądze się tobie opłaca sprzedać

100 zł to za dużo 50 najmniej

Sprawdź ceny na allegro… My ich nie wymyślamy, tylko też tam sprawdzamy.

EP-P4X400D - nie ma przypadkiem s478?

Może by ktoś chciał za darmo z mojego teamu BOINC, ale też nie wiem…

Co do ceny, to ja bym nawet 50zł nie dał, niestety.

@szczepaniak5315 za 200zł to już coś z Exxx można kupić.

Słuchaj. Może ja bym go wziął za 50 zł. Możesz podesłać zdjęcia obudowy oraz wnętrza (przeraża mnie ten wiejski tuning, a nie chciałbym ładować drugie tyle w obudowę).

Jak nikt nie kupi? Sam znam osobę, ktora ostatnio kupiła bardzo podobny komputer, bo był potrzebny w firmie, aby uruchomić jedną niezbędną aplikację.

Ja to chce sprzedać w obrębie mojego miejsca zamieszkania (Piekary Śląskie) na forum miasta mamy dział Targowisko i tam są oferty, ciekawe oferty tam są.

Do ludzi którzy piszą że nic nie wyciągnę… tak kur** nie każdy ma 3k na komputer a taki sprzęcik do internetu komuś może posłużyć :).

Tak myślałem że w granicach 50-100 ale chciałem się upewnić, z tego co widzę to poziom tego forum maleje widząc posty niektórych…

Dobra temat do zamknięcia.

OTy Kosz - temat zamknięty na prośbę Autora