Witam. Zakładam ponownie ten temat, ponieważ w tamtym mi pomagano, a za moją głupotę moderator go zamknął. Przepraszam za tamten spam, ale źle moderatorze zrobiłeś bo tylko na tym forum mi udzielano pomoc. Więc zamieszczam jeszcze raz ten sam tekst, w tym temacie postaram się już tak nie spamować.
Witam.Dlaczego jak zainstaluje nowy sprzęt np. Irda,bluetooth.Wczoraj zainstalowałem Sony Ericson k500i (usb) a dzisiaj właczam komputer i widzę taki obraz :
Tak już miałem nie raz, nie dwa.Ale wiem ja se z tym radzić. (Przy włączaniu komputera wciskam F8 i wybieram Tryb Awaryjny i przywracam stan do tego gdzie nie było zainstalowanego)Co ja mam zrobić abym wszystko mógł instalować, i żeby nie było takich nie przyjemnych sytuacji?Formatowanie dysku odpada, więc proszę nawet takich propozycji nie dawać.A tak na marginesie to nie mam zainstalowanego .Net Framework na wzgląd tego że przy właczeniu komputera nie chcę wybierać użytkownika, bo jestem jednym użytkownikiem komputera.
Ten wątek już poruszałem na innym forum… ale jednak nikt nie potrafił pomóc.Jeżeli ktoś będzie chciał do tego forum link,proszę pisać.
Pozdrawiam