Wykorzystaj większą prędkość neostrady tp 128

ja jestem źródłem 8)

wczoraj byłem w TelePunkcie w tej sprawie i wiem napewno, że abonament w promocji na Neo512 wynosi 84zł jeśli masz już neostradę od conajmniej 12 miesięcy… ja mam dopiero pół roku więc mnie promocja nie objęła i będę płacił 97zł :frowning: :slight_smile:

Czyli wychodzi z tego, ze bede mial niedługo 512 z 128 za prawie tą samą cene, a umowa konczy mi sie w grudniu (chyba ze cos zle przeczytalem) :o

no chyba źle :lol: promocja kończy się bodajże w październiku :roll:

Hej. mówie do tych co maja neostrade 128 kb/s , zwiększykła sie już wam prędkośc pobierania danych? Bo ja nadal mam ok. 15-16 kb, ale w oknie gdzie się łączy z netem zmieniło mi się z 160 na 320 :

beznazwy9vr.jpg

ja mam kilku dni i jade średnio 25-32 KB/s wiec cos jest u ciebie nie tak.

neo2566dm.th.jpg

ja też mam 384 i jade tak jak PHILIPS 25-32Kb/s

schowek016aa.th.jpg

a w oknie tym drógim jest normalnie 384Kb/s

schowek016ib.jpg

musisz po prostu zadzwonić do TP i się zapytać dlaczego tak pokazuje a u twoich kumpli tam gdzie mieszkasz to też tyle pokazuje czy tylko u ciebie???

Już sobie poradziłem :smiley: poprostu jeszcze do końca niezmienili transferu. Dziś mam już dobrze. Ale czemu u was pisze 384 :? kb/s a u mnie 320

to nie ma wiekszego znaczenia nie wyciągniesz 38 KB/s tylko właśnie 32KB/s ściagnij jakiś duży plik i zbacz ile ci max wyciągnie ja dam głowe że do 32KB/s

czekam czekam i doczekać się nie moge:/

Ja już mam :smiley:

wrescie u mnie też zwiekszyli :smiley: