Wykorzystaj większą prędkość neostrady tp 128

:expressionless: :expressionless:

chyba nie bardzo :? 1.08.1005 do 31.11.2005 - okres przełączania szybkości ze 128 na 256 :slight_smile: koniec okresu promocji to 31.1.2006 :-s

ja czekam, czekam i nic - pewnie mi zwiększą koło listopada :expressionless:

jja tez jeszcze nie mam … nie jestes sam :slight_smile:

no mi tez nic nie zwiekszyli… :oops:

ja sobie sam zwiększyłem… podpisałem nową umowę i czekam na przełączenie na Neo512 :lol: 8) :lol:

Powtórzę to, co już inni tu napisali - “względy techniczne” to nie jest chwyt marketingowy. Tego nie da się zrobić jednym klawiszem i po sprawie.

A wszystkim, którzy narzekają, że TPSA się ślimaczy i im nie podniosła, powiem jedno - Chello zwiększało łącza z 1Mb na 2Mb przez okres 5 miesięcy, a ma nieporównanie mniej abonentów.

Więc cierpliwości i przestańcie biadolić.

to lepiej jak by nic teraz nie mówili i zrobili niespodziankę abonentom. A nie że gadają i nic :-x

to co teraz napisałeś to jest żenada…

jak to nic :shock: przecież jasno jest powiedziane i napisane :!:

od 1.08 do 31.11 :!: :!: :!: :twisted:

co innego jakbyś 1 grudnia miał nadal 128 to wtedy możesz się oburzać :?

ale teraz to jest dosłownie śmieszne… ja podpisałem nową umowę bo złozyło się na to kilka okoliczności (finansowych zwłaszcza)… więc mnie to już nie dotyczy, ale naprawdę biadolicie jak stare baby na jarmarku :twisted:

no i jestem ciekaw czy chociaż komuś zwiększyli 8)

A to nie jest możliwe ze względów formalnych - operator zobowiązany jest powiadomić użytkowników o wszelkich zmianach - czy to na lepsze, czy na gorsze.

w sumie to ja też :lol: ale nie ma jak sprawdzić :wink:

dobra jest - czekam cierpliwie :twisted:

Oni już to wszystko mają ustalone komu zwiększają najpierw. Na początek idą pracownicy TP.SA, potem ich rodziny, potem znajomi, a na samym końcu “zwykli” userzy :-x

coś jednak w tym jest… wczoraj w godzinach popołudniowych podpisałem nową umowę, a od około 20 minut mam już Neo512 8)

widać, że jak TPSA chce to może :lol:

Więc jednak można się przesiąść.

Mam dwa pytania.

1. Płacisz ok. 80 zł z Vatem, czy bez ??

2. To jest umowa na dwa lata ??

1. 84 zł z groszem

2. umowa na 2 lata

Z vat’em, czy bez ?? 8)

Chcę się upewnić :wink:

z vatem 8)

Michael pytałeś mnie więc odpowiadam ;]

umowa jest na dwa lata, ale… abonament jest 97zł (z VAT) :frowning:

a to dlatego, że promocja na Neo512 z abonamentem 84zł (z VAT) jest tylko dla tych, którzy mają już Neostradę conajmniej 12 miesięcy :!:

Ja już się całkowicie pogubiłem, bo umowa na neostradę skończyła mi się 1 sierpnia :shock:

Poza tym wydawało mi się, że promocja jest tylko dla nowych abonentów…

Muszę pójść i się o wszystko wypytać :roll:

Złączono Posta : 13.08.2005 (Sob) 14:46

Możesz podać jakieś żródło, z którego się dowiem, że neo 512 jest na promocji dla tych, którz mają ją conajminiej 12 miesięcy ??