Wykorzystanie VS 2017 Community w firmie

Witam. Dostałem polecenie napisania pewnego prostego programu, który będzie wykorzystywany tylko u mnie w firmie. Czy mogę do tego użyć VS Community 2017. Niby jest taki zapis:

Ale moim zdaniem (jak ja to rozumiem) to te zapisy są sprzeczne. Czy jakaś mądra głowa może zabrać głos?

@Czajo

Przecież wszystko jest na stronie https://www.visualstudio.com/vs/community/

An unlimited number of users within an organization can use Visual Studio Community for the following scenarios: in a classroom learning environment, for academic research, or for contributing to open source projects.
For all other usage scenarios:
In non-enterprise organizations, up to five users can use Visual Studio Community. In enterprise organizations (meaning those with >250 PCs or >$1 Million US Dollars in annual revenue), no use is permitted beyond the open source, academic research, and classroom learning environment scenarios described above.

Czyli w skrócie, jeśli twoja firma nie zatrudnia więcej niż 250 osób mających komputery służbowe i ma nie więcej niż 1mln USD rocznie dochodu, to może wersji Community do celów komercyjnych używać nie więcej niż 5 osób.
Do celów szkoleniowych i open-source nie ma żadnych ograniczeń.