Witam wszystkich mój problem polega na tym , ze internet mam przez modem (Mieszkam za granica) z talk-talk sa w domu 3 laptopy , i tylko ja mam taki problem , mianowicie, gg mi się wyłącza i nie chodzą żadne strony pomimo tego ze jest połączenie z internetem jak sprawdzam to siła sygnału jest znakomita…
skanowałam komputer programem Malwarebytes Anti-Malware wykryło 23 zagrożenia w tym 4 trojany , usunęłam to wszystko, po tym jeden dzień komputer chodził bez zarzutów, ale dziś już pojawia się na nowo ten problem, dodam ze mam windows Xp , i mam 1gb pamięci .
ZROBILAM SKAN PROGRAMEM OTL i po zakonczeniu wyswielil mi sie niebieski ekran i napisane cos po angielsku. nie wygenerowalo zadnych raportow na pulpicie … zrobilam tez skana nortonem i wykrylo 25 zagrozen pisze ze jakies pliki cooki sa zagrozone ale nie moge tego usunac… a inne programy do skanowania tego nie wykrywaja .
no tak byla niedostepna bo nie ma plikow zadnych tam… nie doczytalam ze mam zaznaczyc plik jezeli jakis jest i dopiero wtedy dac ta opcje.skoro nie ma zadnych plikow to co dalej ?
– Dodane 20.05.2012 (N) 20:38 –
nie ma zadnych plikow… dlatego opcja byla niedostrepna, niedoczytalam ze zaznaczyc pliki i dac ta opcje.no wiec co teraz
Jeśli przy próbie skanowania OTL czy też innym skanerem wyskakuje niebieski ekran (bsod) to nie masz chyba wyjścia tylko skanowanie spoza systemu. Tak jak pisałem z płytki albo z pendriva.