|
| |
|
Witam serdecznie wszystkich, jestem tutaj nowy więc z góry przepraszam za błędy poczynione przy zakładaniu tego posta, jeśli takowe będą.Nawiązując do tematu, ostanio nabyłem używanego Iphone 5s, sprzedawca zarzekał się że telefon jest w stanie idealnym a jego jedynym problemem jest bateria, która nie przetrwała próby czasu i jest do wymiany.Baterie zamówiłem i wymieniłem na własną ręke, co nie przyniosło poprawy w działaniu urządzenia bo telefon po prostu się wyłącza sam z siebie, przy losowych pojemnościach baterii, po wyłączeniu wskazuje na rozładowanie akumulatora i niemożność w uruchomieniu go.Jedynym sposobem na ponowne włączenie go jest podpięcie do ładowarki, co śmieszniejsze telefon po podpięciu wskazuje wartość baterii przed wyłączeniem telefonu, z powodu aktu desperacji byłem z nim w serwisie, tam wymienili baterie po raz drugi co również nic nie wniosło, dodam że próbowałem internetowych porad typu: resetowanie telefonu czy zmiany ustawień sieci, również bez skutku.Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam
|
|