Witam mój problem polega na tym, iż podczas wyłączania komputera, przy napisie trwa zamykanie systemu, komputer od czasu do czasu zawiesza się Następuje jakieś tyknięcie w środku kompa i sprzęt łapie zawiechę Tak jakby dysk przestaje chodzić. Warto wspomnieć, że podczas pracy na kompie oraz grania nic takiego nie ma miejsca. W czym problem ??
Miałem zainstalowanego daemona ale już dosyć dawno go wywaliłem. Zobaczymy czy pomogło to co radził Turkissh. Ale to powiem dopiero mniej więcej jutro poniewaz to nie jest stały efekt
no u mnie tak samo jest :lol: ja już wszystkie programiki wyłączy łem w pasku ale to nic nie pomogło no nie wiem co moge jeszcze zrobić, we czwartek zrobie sobie formata i już nie będe wgrywał daemona i zobaczymy co będzie
Ja chyba nie posiadam programu, który mógłby powodować te zwisy. Ja się tylko modle aby ten komp nie zawieszał się podczas użytkowania. Ten ból znam dobrze ze swojego starego kompa, tam to codziennie musiałem około 2 resety wykonać. Interesuję mnie to tyknięcie które gości własnie przed zacięciem się kompa :?