Witam , Posiadam system Windows VIsta Ultimate 32bit i od pewnego czasu mam taki problem , od około 3/4 dni gdy budzę się rano komputer jest wyłączony (zawsze go zostawiam na noc) co dziwne kiedy naciskam Power nie uruchamia mi się jako normalny start systemu tylko odrazu pokazuje się konto użytownika wchodzę w nie i mam swój pulpit. Coę jakby hibernacja sama sie włączała podczas uśpienia systemu. Tylko ze włączają mi się wszystkie programy ktore są podczas normalnego startu systemu, a niektóre które miałem włączone nie ma ich. Przykładowo przegladarka jest włączona na tej samej stronie co ją zostawilem w nocy. Proszę o Pomoc
Wejdź w ustawienia ekranu->wygaszacz ekranu lub w menu start->uruchom wpisz:
RUNDLL32.EXE shell32,Control_RunDLL desk.cpl,1
Na dole wejdź w zarządzanie energią->
po lewej będą opcje: zmień moment przejścia komputera w tryb uśpienia->wyłącz tam wszystko (podobnie zrób w Wybierz moment wyłączenia ekranu).
Ok już wszystko ustawiłem dzięki bardzo Ale i tak muszę czekać do wieczora by sprawdzic czy to działa bo w dzień mi się nie wyłącza (pewnie dlatego ze go ciągle ktoś używa) jeśli ktos ma inne sugestie / pomysły mile widziane.