Proszę o merytoryczne wypowiedzi, a nie dogryzanie jeden drugiemu, nie każdy jest ekspertem i może się mylić proszę o tym pamiętać - będę rozdawał nagrody za takie zachowanie.JNJN
pierwszy błąd, 3D Mark nie określa wydajności w grach.
A kartę zawsze można potwierdzić i jak nie ma kasy to kupuje się za tyle na ile nas stać… użytkownik prosi o kartę do 150zł więc powinien otrzymać stosowną odpowiedź…
wiem że trzeba zasiłke wymienić ale ja na swoim kompie i zasilce(patrz podpis), włożyłem 6800xt od kumpla na 2 dni zobaczyć jak wydajność wzrośnie,bo zamierzałem kupić i o dziwo komp się nie zfajczył
ten zasilacz to strach podłączać pod jakikolwiek sprzęt…
Mati_90 do czasu, codegen to bomba zegarowa mi chodził na moim pierwszym kompie z 2001r przez 2 lata i się zjarał, najczęsciej pada po podłączeniu jakiejś nowej części i na 90% zabiera ze sobą inne podzespoły kompa…
No risc, no fun A tak na serio, to ten zasilacz działa już w moim kompie 5 lat i do tej pory nic sie nie działo…
Ostatnio podłączyłem karte telewizyjną oraz dodałem kość 256MB RAM.
To poradźcie mi jeszcze w takim razie jakiś zasilacz z allegro który by się nadawał. Nie znam się na tym i nie chce kupić jakiegoś szmelcu. Oczywiście w optymalnej cenie.