Wymiana na lepszy model SIBERIA V2

Witam serdecznie, posiadam Siberie V2, trochę są już sfatygowane, poleca ktoś jakiś model o podobnych parametrach lub lepszych, czy kupić po prostu ten sam model? Cena do 350zł jestem w stanie dać. Pozdrawiam i czekam na propozycje! :slight_smile:

Też korzystam.

Mam już drugie.

Pewnie kupiłbyś za te pieniądze coś lepszego, ale lepsze czasem wrogiem dobrego sprawdzonego.

Ja sobie chwalę i pomimo drastycznego już stanu obicia, nie wymienię na inne :slight_smile:

Miałem czarne. Mam pomarańczowe. Może kupie sobie czerwone ? :stuck_out_tongue:

Moje ewolucja słuchawkowa też jest w miarę bogata. Zacząłem od niszowych modeli, za 5-30zł. Potem kupiłem sobie cały komplet: Creative Aurvana, potem postanowiłem przejść na coś z zamkniętą muszlą i było to starsze rodzeństwo: Creative Aurvana LIVE, i następnie kupiłem Siberie V2. Słuchawki są MEGA! ! Grają bardzo dobrze, chociaż czasami trzeszczą, ale wydaje mi się, że jest to deficyt w jakości plików które odtwarzam, bo włączę sobie coś z spotyfy to gra tak głośno i te detale wszystkie słychać, że ho ho. Mimo wieku prawie 2 lata grają godnie, ale materiały się lekko poniszczyły. Ale jak na swój wiek oceniam stan na bdb. Patrzyłem na jakieś razery ale to jest 500+ kwota. Więc zastanawiam się nad tym samym modelem po prostu =D> , tylko inny kolor lub jakaś specjalna edycja. A na allegro raz są V2 za 100zł a raz za 250-300 zł. Czym one się różnią. Pisze na jednej i drugiej aukcji, że są nowe. :^o Kłamstewka, manipulacje słowne na tych tańszych aukcjach?

Te tańsze na allegro, to pewnie PRAWIE te słuchawki :wink:

Lepiej poszukać u sprawdzonego sprzedawcy i się nie martwić.

Moje, pomimo wieku, jeszcze dają radę, choć obicie wymaga już wymiany :stuck_out_tongue:

Gdybym miał większą kasę do wydania,to szukałbym jakiś porządnych Sennheiser’ów.

Gdyby tylko kasa była… ![-o<

Co masz na myśli mówiąc porządne Sennheisery? Istnieją takie? :roll: