Jestem ciekaw,czy ktos testuje jakiekolwiek klienty na Vista i jak ine na dzien dzisiejszy pracuja na roznych kompilacjach Vista.Sam probowalem na RC-1 oraz RC-2.Na tym pierwszym jest spoko,drugi odcinal calkowicie polaczenie z netem.Moj klient to Azureus 2.5.0.0.Sorry za brak polskich znakow,ale system i klawa jest na ang.only.
na wersji finalnej dobrze chodzi emule, tyle tylko że nie ma folderu incoming
albo jest ukryty
Dobrze śmiga uTorrent 1.6…
na 6000 wszystko dobrze śmiga
A azureus chodzi ok??
tak, chodzi ok
10 minutes or more?Tyle chodzil na RC-2,RTM tak mocno sie rozni od poprzedniego softa,ze nie rwie polaczenia z netem?Pytam,bo nie wiem jakie sa lokowania na ostateczna styczniowa Viste.
dobrze chodzi na wersji finalnej, ale … pamiętaj program jest przeznaczony dla systemu windows xp, pod viste zapewne niedługo tez wyjdzie ten program
U mnie jest folder Incoming, ale nie ma plików w nim, mimo żę są pobrane i moge je otworzyć przez eMule…
Witam!
LimeWire chodzi ładnie, ale nie obsługuje AeroGlass i przełącza Vistę na skórkę bez Aero - po wyłączeniu LimeWire wszystko wraca do normy
a nadaleś programowi emule prawa admina ?
Nie…
A jak to zrobić?
edit: Uruchamiając jako administrator jestk omunikat że cośtam nie można utworzyć Incoming, i nawet w programie nie ma plików pobranych…
a w trybie zgodności z xp instalowałeś ?
Musisz katalogowi emula nadać prawa admina, jak i samemu programowi , wtedy wszystko będzie ok
według mnie najlepiej chodzi bit sprint