xDuFix
(Pawel Weglinski)
10 Marzec 2014 19:58
Witam chętnie zamienie moja stacjonarke którą zrobiłem zmyśla o grach i nigdy mnie nie zawiodla, łapie każdą gre na najwyższych wymaganiach i nie ma momentu wachania, Need for Speed: Rivals, Far Cry 3, Dirt 3 który ma niesamowicie duże wymagania, Diabllo III i wiele innych.
Komputer jest używany, a o to jego patametry
Proceor: Czterordzeniowy Intel® Core i7-2600 CPU 3.40 GHz
V. Umieszczanie ogłoszeń kupna/sprzedaży/zamiany na forum 5.1 Ogłoszenie może być zamieszczone jedynie w specjalnie do tego przeznaczonym dziale forum. 5.2 Przy publikacji oferty użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania następujących wytycznych: a. Post musi zostać umieszczony w odpowiednim dla niego dziale (kupna, sprzedaży, zamiany) b. Temat postu musi zawierać wyłącznie nazwę oferowanego produktu. W przypadku transakcji wymiany należy wymienić nazwę lub typ oczekiwanego produktu. c. W treści postu muszą zostać zawarte następujące informacje: 1. Nazwa i krótki opis produktu 2. Jego stan (np. nowy, używany, bez opakowania, uszkodzony) 3. Ogólny opis + informacje techniczne (np. parametry techniczne, wymagania systemowe) 4. Cenę, a w przypadku aukcji bez określonej ceny końcowej - cenę początkową licytacji. 5. Warunki transakcji i Ew. dostawy produktu 6. Post może zawierać zdjęcia produktu, które są umieszczone w specjalnie do tego przeznaczonym dziale w Galerii forum. 7. Możliwe jest – po spełnieniu powyższych wymagań – umieszczenie linku do zewnętrznego serwisu przeprowadzającego transakcję (np. serwisu aukcyjnego), przy wyłączeniu serwisów sklepów internetowych. d. W przypadku transakcji związanej z oprogramowaniem komputerowym (w tym grami) użytkownik oświadcza, iż jest on właścicielem legalnej kopii oprogramowania i transakcja nie narusza licencji produktu. 5.3 W przypadku naruszenia któregokolwiek z powyższych punktów przez użytkownika, osoba moderująca może zastosować kary i sankcje przewidziane w IV.3.3. a. W przypadku nagminnego łamania regulaminu działu użytkownik może zostać pozbawiony możliwości przeglądania działu „Giełda”. 5.4 Portal dobreprogramy.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń umieszczanych przez użytkowników.
Tak więc proszę o uzupełnienie danych, albo temat poleci do kosza.