Kiedyś jak się zalogowałem to było tak długo jak sam nie dokonałem wylogowania bądź przez przeinstalowanie systemu a teraz co by nie ruszył, jakieś czyszczenie itp. i a jakże zaloguj się! Czy ktoś z kolegów bardziej zaawansowanych tematycznie może mi podpowiedzieć co źle robię? No chyba że za to odpowiadają eksperci…
Szczerze mówiąc, to nie wiem co źle robisz. Ja na forum ostatni raz logowałem się z pół roku temu, do dziś jak tylko wchodzę, to jestem zalogowany. Może w przeglądarce masz ustawione czyszczenie ciasteczek przy każdym wyłączeniu?
Może źle się wyraziłem, chodzi o logowanie na Dobre Programy! tam zawsze mam komunikat zaloguj się! Powiem że lata temu nie było tego, a zaczęło się p…po przejęciu przez WP bo nawet swego loginu przed dziesięciu lat nie mogę odzyskać!
A tak, na portal DP rzadko zaglądam i tam mam tak samo jak Ty. Niemniej średnio mi to przeszkadza, bo czy jestem tam zalogowany czy nie, to strona wygląda tak samo, komentarze tam, to jakaś pomyłka, a i sama strona nie tak ciekawa (aby nie napisać ostrzej), jak kiedyś.
PS. Przenoszę temat do „O portalu”.
No DP popsuło WP. Tyle.
Więcej reklam, nowa redakcja itd. Czytam te newsy, ale kiedyś były takie inne, z zapartym tchem się czytało.
Jakby powrócili @Docent , @Kristov_pl , @Xyrcon. Myślę, że ich nie ma. Konta jak widać są.
No, a HotZlot? Boże, to było coś! Takie otwarte, dla tych, co się załapali. Teraz jakby WP to wznowiło, to byłoby takie przereklamowane, jak MWC czy WWDC.
Próbowali, nazwali to HotZlotem, ale nie pykło.
Nie pyklo, i nie pyknie juz chyba.
Stary twórca DP musiałby odkupić portal od WP. Teraz to już za późno. Gdyby odkupił szybko, to no, nie wiadomo. Może mielibyśmy stare, Dobreprogeamy.
Nie mielibyśmy. Za dużo zmian, inni ludzie, inna mentalność.
Ktoś tu chyba nie pamięta jak to było
dobreprogramy zostały kupione przez o2. Warto też pamiętać, dlaczego zostały sprzedane. To samo o2 przejęło mniej więcej w tym samym czasie WP od… Orange. Odpowiedź kryje się w tym, kto jest prezesem WPH.
Może lepiej aby nie wiedział bo bardzo zmieni zdanie o DP i pierwotnych twórcach…