Witam
Niedawno pojawił się u mnie problem jakim jest pojawiające się błedy od AMD po wyłączeniu programu Fl Studio oraz “lagi” systemu(myszka chodzi z opóźnieniem,nie da się odświeżać itp. przez 2 minuty potem wraca do normy).Problem prawdopodobnie pojawia się podczas wyłączania jednego projektu ale nie jestem pewny.
Skanowałem komputer sprawdzonymi programami jakimi są: Dr.Web, Malwarebytes, Adwcleaner, HitmanPro,Panda free antyvirus które nic szczególnego nie wykryły oraz CCleaner.
Dodam jeszcze, że program ustawień karty graficznej gdy włączam go to na początku program nie odpowiada, zawiesza się i ogólnie strasznie laguje co nie powinno tak być.Sterowniki zaktualizowane ze strony producenta.
Czy ktoś wie jak ten problem naprawić?
Tutaj zdjęcia błędów Klik
Czy chodzi o https://www.image-line.com/flstudio/?
Czy jest to oryginalna zarejestrowana wersja programu? Jakieś demo? Jaka to wersja?
Jw. jeśli chodzi o system operacyjny.
Usunąłem sterowniki przez panel sterowania, uruchomiłem ponownie kompa następnie ccleanerem usunąłem rejestry oraz pousuwałem ręcznie foldery pozostałe po dezinstalacji. Odinstalowałem także sterownik karty graficznej w menadżerze urządzeń i pobrałem na nowo. Pobrałem nowe sterowniki ze strony producenta i teraz program sterownika normalnie się włącza.
Jednak nadal te błedy wyskakują, teraz w tej chwili mam zminimalizowany cs go.
Tutaj screeny z criticaldisk screen
Sprawdze jeszcze jutro memtest.
Wracając
Może masz problem z pamięcią RAM albo coś z dyskiem.
Jak problem z ram lub dyskiem skoro w błędzie jest napisane, że to coś związane z Amd (Amddvr.exe i Amdow.exe)
Sugerowałem się komunikantem że pamięć nie może być read / written (jak RAM sprawny, to wtedy błąd leży w zgodności zainstalowanego oprogramowania i stanu obecnego Windows 7 - czasem pomaga uruchomienie aplikacji w trybie zgodności “wyłącz kompozycje pulpitu”).
Słuchajcie prawdopodobnie znalazłem problem , wina leży po stronie sterowników amd , po wyłączeniu Radeon ReLive w ustawieniach grafiki, mój komputer odżył,szybciej chodzi i procek nie jest aż tak obciążony.Narazie nie wyskakują żadne błędy.Zauważyłem ,że przeglądarka,strony i ogólnie wszystko się szybciej włącza.
amddvr.exe prawdopodobnie nie obsługuje mojej karty lub systemu, a amdow.exe to overlay tego relive, jakieś problemy ze zgodnością Na zagranicznych forach mają podobny problem z tymi aplikacjami. Mam nadzieję, że w przyszłości naprawią to w aktualizacji. Dziekuję wszystkim za pomoc, jeżeli coś zobaczę napiszę tutaj.
Jeżeli nie dam znać do dziś wieczorem temat można zamknąć.