Witam prosze pomoc, po włączeniu komputera wykakują okienka 16-bitowy podsystem ms-dos i okienko zamknij albo ignoruj gdzie program który to wywołuje to znajdujący się w temp abhhqq.exe. Okienek tych wyskakuje kilkaset i ciężko je zablokować, kaspersky anty wirus niby coś usuwa ale to wraca. Teraz udało mi się to zamknąć i w msconfig odchaczyłem przy uruchamianiu te procesy abhhqq.exe, ale nie sprawdzałem jeszcze czy coś to da. zrobiłem loga w OTL i proszę o sprawdzenie.
Klikasz na Run Fix. Jeśli zajdzie taka potrzeba restartujesz komputer. Log z usuwania na forum
Następnie ponownie uruchamiasz OTL klikasz raz jeszcze Run Scan i dajesz nowy log na forum Czyli dwa logi jeden z usuwania drugi z nowego skanowania po usuwaniu.
isio_veb , Nie podpinaj się pod cudzy temat a załóż swój, to po pierwsze Po drugie nigdy nie ładuj skryptu który nie jest przeznaczony dla Ciebie chyba że chcesz posłać system do grobu Odinstaluj BearShare Załóż swój temat i
W okno Custom Scans/Fixes w OTL wklej:
Klikasz na Run Fix. Jeśli zajdzie taka potrzeba restartujesz komputer. Log z usuwania na forum
Następnie ponownie uruchamiasz OTL klikasz raz jeszcze Run Scan i dajesz nowy log na forum Czyli dwa logi jeden z usuwania drugi z nowego skanowania po usuwaniu. Loga wklej na www.wklejto.pl lub http://www.wklej.org/ a w poście daj linka