Wyskakujący komunikat po połączeniu z komputerem


(Safodo) #1

Korzystam z programu VNC i gdy się połączę już z komputerem to wyskakuje komunikat który nawet nie znika http://i.imgur.com/CzqWmms.png może jest jakiś sposób aby go usunąć bez wydawania kasy. Korzystałem też z innych programów np: team viwer ale z nim jest tak samo a nawet gorzej ciągle wyskakuje informacja, żeby zakupić premium.


(Neakles2) #2

Brałeś pod uwagę, że korzystanie z wersji darmowej może zawierać taki denerwujący efekt? Nie korzystałem z VNC, ale wydaje się to być logiczne. Korzystałeś z niego wcześniej w tej wersji?


(Safodo) #3

NIe nie korzystałem z  niego 


(Adammo) #4

Zawsze możesz użyć całkowicie darmowy TightVNC.


(Safodo) #5

Ale pewnie on nie ma możliwości kontrolowania komputera za pomocą telefonu bo tylko z tego korzystam 


(Adammo) #6

Przecież TightVNC to dalej serwer VNC tak samo jak RealVNC.

Sam korzystam z TightVNC + TinyVNC(WP).


(Safodo) #7

Tak, ale mi jest potrzebne to tylko do kontroli telefon-komputer a nie komputer-komputer, a te programy nie maja takiej funkcji 


(Adammo) #8

Jak nie, jak tak :slight_smile:

W jaki sposób łączysz się z RealVNC? Bo jeśli za pomocą Androida z np. VNC Viewer to przecież ten program połączy się również z serwerem TightVNC, a także wszelkimi innymi które obsługują protokół VNC (UltraVNC, TigerVNC).