Stery raczej tak, malwarebytes znalazł coś na innym koncie z którego nie korzystam jako downloader [asystent pobierania] HWMonitor, więc raczej nie groźne.
Najgorsze to zużycie RAM, W11 tyle żera po reboocie ?
Plus problem jest po tej hibernacji na noc, rano jak wstaję to laptok jest gorący i nie może się wybudzić - nie powinien się tak chyba zachowywać ?
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST uruchamiając z konta KONDKJE fixlist.txt (10,0 KB)
„Plik naprawczy został utworzonytylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Po restarcie wklej plik wynikowy.
Przeskanuj ADW Cleaner, wstaw plik wynikowy.
Czy jest jakiś powód instalowania IOBit Malware i McAfee LiveSafe
Programy mają sporą ilość usług i sterowników, wspólnie się obciążają.
Mógłbyś je odinstalować, razem z Malwarebytes? (Aplikacją Revo Unistaller Portable?)
Po takich zabiegach napisz czy jest poprawa.
Pozdrawiam
Właśnie to jest ciekawe, po hibernacji [załóżmy 23:00] jest zimny, ale wstaję rano o 8:00 i jest gorący + nie może się wybudzić.
Teraz też miałem problem, zahibernowałem go i nie mógł wstać przez 10 minut [miałem zanotowane w notatniku ważne kwestie, never more notepad, notepad++ is my new friend…]
Cały czas podpięty do zasilania jest laptok.
Mam ustawione „Najwyższa wydajność”
W W11 jest jeszcze „Najwyższa wydajność zasilania” - skoro mam podpięte cały czas pod zasilacz, może to ?
Zmienione, teraz sam się nie będzie 'wybudzał" ? W sumie nie wiem co się działo w nocy, mógł się wybudzać, ciężko powiedzieć - to podejrzewasz?
Dzięki raz jeszcze
Coś mogło go wybudzać, ciężko powiedzieć, może to być kwestia ustawień itp.
Wstaw pliki wynikowe fixlog.txt i ADW Cleaner z poprzedniej naprawy i ponownie przeskanuj FRST w celu kontroli i usunięcia pozostałości i udostępnij raporty.