X-box spalił nasz dom

1. SO 5y 242d 13h 06m 44s

Tylko 5 lat i 242 dni :smiley:

Mój wynik to by się do top 1000 nie zakwalifikował :stuck_out_tongue:

przecież to niemożliwe jakim cudem tak długo może komp chodzić :?:

@Philips

Najdłużej miałem 8 dni 22 godziny WinXP SP2 wszystkie poprawki i dalej chodził sprawnie tylko nowe aktualizacje z Windows Update i reset, a serwery chodzą miesiące, lata w sieci LAN.

philips: Jak sie umie to sie wszystko zrobi

Mooj rekord to ok. 20 dni jak jeszcze mój komp za sserwer służył :stuck_out_tongue:

A u mnie w szkole na informie, kompy chodzą już od dobrych 7-8 lat, nie wylączane :slight_smile:

ptaku

A skąd możesz wiedzieć, co się dzieje w szkole, jak ciebie w niej nie ma

:stuck_out_tongue:

Jednym słowem, pani od informy mi się zwierza :slight_smile: może to nie było jedno słowo, ale cóż :smiley:

ptaku

To albo szkoła ma własne generatory, albo jest baardzo bogata :twisted:

Koniowi to powiedz on ma łeb wielki to mu się zmieści. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: A rachunki za prąd za szkołę płaci dziadek mróz :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

a co na to animalsi :lol:

po co je tak obciążać - wystarczy głupot tutaj :smiley:

u mnie w pracy kompy chodzą non stop średnio tydzień (jest ich pięć). Od czasu do czasu dobrze jest go wyłączyć - sprawniej zaczynają działać :stuck_out_tongue:

Nie rachunki za prąd płaci szkoła :slight_smile: Może kiedyś tam się wyłączyły :slight_smile: Choć nie ukrywam, że sam w to nie wierze :slight_smile:

Nie szkola tylko podatnicy :? .

No trudno, nie ja jestem tam dyrektorem :slight_smile: Jak coś to się napisze do dyra, albo facetke się namówi, żeby wyłączali kompy :slight_smile: