Witam mam do sprzedania lud do wymiany Xboxa 360 60GB dysk twardy, konsola z sierpnia 2008 roku, zadbana, z pełnym okablowaniem, całkowicie nowym Headsetem, 2 pady ( jeden niestety przy wstrząsach lubi się wyłączać), 2 akumulatorki, konto GOLD do końca lipca, do wydania w sklepie intenretowym około 1200MSP (ok. 40zł) do tego pełne gry: GTA IV COMPLETE EDITION ( 3 pełne gry), Halo Reach z wszystkimi dodatkami Noble i Defiant Map Pack, Forza Motorsport 3, MW2 ze wszystkimi dodatkami, Black Ops ze wszystkimi dodatkami, Gears of War 2 ze wszystkimi dodatkami, Left 4 dead 2 ze wszystkimi dodatkami, Gry na dysku twardym lub do pobrania z konta: (tzw. gry na żądanie w wersji cyfrowej) Alan Wake, Gears of War 1, BBC2 wraz z kodem VIP, Call of Duty 4, Halo Wars, Lost Planet 2, Fable III. Zestaw do sprzedaży lub wymiany za jakiś komputerek w miarę dobry, propozycje proszę kierować głównie pod PW , myślę że sie dogadamy można śmiało pytać , mam ponad 70 pozytywnych komentarzy na allegro i mam konto na gametrade można również przeprowadzić przez to transakcje.
Konsolę wysyłam staranbnie zapakowaną w pudle owiniętą taśmą bąbelkową paczką pocztową priorytetową koszt to 28zł z z potwierdzeniem odbioru, Cena do ustalenia na PW ale interesuje mnie 850zł za cały komplet (wartość samych gier bez dodatków to już około 550zł), warunkiem transakcji jest to że nie wysyłam za pobraniem w przypadku sprzedaży.
pozdrawiam