Xbox 360 Elite 250GB Kinect Ready Black WiFi

Witam,

Do sprzedania mam nowego Xboxa 360 Elite 250GB Kinect Ready Black. Nie będę się wiele rozpisywał, ponieważ konsola nie była nawet wyciągana z pudełka, zatem to, co dołączył producent, znajduje się w środku. Jest to dokładnie taka konsola, jak TUTAJ, u mnie nie ma tylko bonusa DLC - reszta j/w. Została ona wygrana w konkursie, jednak nie jest mi potrzebna, w przeciwieństwie do pieniędzy :wink: Oczywiście jest również komplet dokumentów, który potwierdza pochodzenie konsoli, gwarancję, itp. Zależy mi na szybkiej sprzedaży. Zatem cena jaka mnie interesuje, to 900zł! Koszt przesyłki pokrywam ja. Realnie zainteresowanych zapraszam z ofertami na PW.

Siema,

kilka pytań :slight_smile: w linku jest odnośnik do wersji z kinectem a nie tylko kinect ready, a więc jest kinect w Twoim zestawie? Kinect Adventures PL też jest? Oraz ostatnie pytanie, do kiedy jest gwarancja?

Pozdrawiam

Istnieje możliwości wystawienia na alledrogo?

Jest Kinect w zestawie oraz Kinect Adventures PL :slight_smile: Odnośnie gwarancji, obecnie jestem w pracy i nie mam dostępu do papierów, ale podejrzewam, że jest tak jak na stronie supportu: http://support.xbox.com/pl-pl/Pages/xbo … ranty.aspx Jak wrócę do domu to sprawdzę :slight_smile:

Jak pokryjesz mi koszty prowizji, które narzuci allegro - nie ma problemu :wink: W przeciwnym razie nie zamierzam dokładać do interesu - za duża kwota.

Można prości o zdjęcia pudełka :wink:

Zdjęcie poszło na PW :slight_smile:

Jeśli jest ktoś gotów kupić od ręki, możemy trochę negocjować cenę w granicach rozsądku :wink: