Xiaomi Redmi Note 4 vs Xiaomi Redmi 6A.
Według was który lepszy ?
Wydaje mi się że Redmi Note 4 wydajnościowo lepszy od Redmi 6A co za tym idzie: dlaczego Note 4 nie dostał Androida 8.1 lub 9?
Xiaomi Redmi Note 4 vs Xiaomi Redmi 6A.
Według was który lepszy ?
Wydaje mi się że Redmi Note 4 wydajnościowo lepszy od Redmi 6A co za tym idzie: dlaczego Note 4 nie dostał Androida 8.1 lub 9?
Prawdopodobnie Redmi Note 4 stracił już wsparcie ze względu na datę produkcji.
Z tych dwóch wybrał bym jednak Redmi note 4.
Lepszym wyborem byłby redmi note 5 lub 7
Redmi Note 4 jest lepszy. Nie dostał aktualizacji do nowego Androida 8 i nowszego, bo pochodzi z serii Redmi, a ona dostaje jedną dużą aktualizację Androida i 3 wersje MIUI. Czasami więcej. Tak więc jak na telefon z tej półki cenowej i tak jest bardzo dobrze. Ciesz się, że producent nie porzucił telefonu zaraz po premierze, po roku czasu, tylko przez 3 lata dostaje już aktualizacje.
Ogólnie mam oba smartfony tzn Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi 6A .
Może z XDA forum może coś ugotowali dla note 4?
Przyznam że może to i lepiej. Android 7 jeszcze długo będzie wspierany przez większość aplikacji i jest lepszy wydajnościowo niż 8. 5 to dla większości minimum
ASUS Zenfone 3 Max 5.5 3GB/32GB mam Android 8.1 i jest dobrze a w Redmi Note 4 mogli by dać chociaż 8.1 .
A tak po za tym warto oddać do serwisu tego Asus’a? Nie działa w nim ekran dotykowy i ma problem z czujnikiem światła a co do drugiego to nie wiem.
Nie wiem dlaczego, ekran dotykowy jest cały (po za 1 ryską).
Od 2 tygodni mam Honor 9 Lite i tak porównałem z P20 Lite, który ma prawie takie same bebechy