YouTube bez reklam na Android TV

Czy da radę zrobić tak żeby nie było reklam na Androidzie TV
Posiadam przystawkę Xiaomi Mi Box S MDZ-22-AB

Trzeba by wgrać ReVanced lub użyć NewPipe, gdy nie chcesz przeglądać go z przeglądarki np. Firefox (by reklamy blokował uBlock Origin lub rozszerzenie AdGuard).

Najprościej zainstaluj na mi boxie smarttubetv

a nie wystarczy ustawić DNS’ów np Adguarda?

Mam chyba router Funbox 6, Orange światłowód

nie wystarczy.

DNS-y od Adguarda u mnie podziałały jeden dzień, a na drugi już była lipa i reklamy ponownie się „odnalazły”.

Natywna aplikacja jest poza kontrolą DNS, jak nie chcesz blokować dziennie po 80 tysięcy subdomen.

Czyli się zgadza, że natywna apka jest „smart”…i ma gdzieś jakie masz DNS-y.
Wychodzi na to, że oglądanie przez przeglądarkę byłoby pozbawione reklam z DNS Adguard?
Poza tym przy routerze Funbox 6 nie ma i tak możliwości ustawienia swoich DNS-ów z tego co wiem.

Nie, byłoby to równie ułomne jak darmowa aplikacja AdGuard iOS dla Safari w iPhonie (za skryptlety na iOS trzeba zapłacić np. dożywotnią licencją w rublach by dobrze przycebulić :onion: :garlic:, potem dla Korei poleca się AdGuard Personal Lifetime Subscription Deal (113-151 zł)).

Wtedy trzeba znaleźć wygodną przeglądarkę (brak wymogu myszki na USB/Bluetooth) ze wsparciem Manifest V2 dla TV.

:open_mouth: Co? U mnie śmiga już długo cały czas. Daj:

.94.140.14.14
94.140.15.15

…w ustawieniach routera i będzie git.
@dexter169 Ustaw DNS AdGuard. Masz mój film:

Na PC w przeglądarce do tego wgraj AdGuard jak chcesz i będzie dobrze. Pogrzeb w ustawieniach routera. Może tam jest to DNS… Jak nie, to YT Premium i spokój. :slight_smile:
@Bradlee No pewnie! U mnie mam w sieci kratowej Tenda Nova ustawione i jest git. :slight_smile:

@bnbnghgh Próbowałeś? Zawsze YT Premium możesz kupić, tylko jeśli nie potrzebujesz, to ten darmowy AdGuard DNS może pomoże.

Na lapku mam uBlock Origin i żadnych reklam na YT.
Na TV odpuściłem sobie YT.