Zdjęcie dla potwierdzenia 
czemu nie chce łapać tych filmów a te lajki;odpowiedzi widzi. Nie chce zakładać nowego konta, ale chyba nie mam wyboru 
Może na dwa okna porównaj ustawienia profilów YouTube.
Może przypadkiem zamiast ukryć to kogoś powiadomienia zablokowałeś.
Ok.
W sumie też nie mam teraz patrzę i jest film z około 9 rano a ja miałem powiadomienie tylko o live z godziny 10.
Coś się chyba psuje w YouTube, ale dziwne, bo na tym nowym koncie dostałem powiadomienie o subskrypcji :
Raczej nie. Ale i tak powinienem dostawać od kilku innych kanałów od których widzę, że film został przesłany 7 minut temu, a nie klikałem tam nic na pewno.
Właśnie dostałem serduszko pod komentarzem i dostałem powiadomienie… o co chodzi.
Skoro dostałeś powiadomienie tylko o live to może to nie moja wina? Fajnie by było jakbyś dał znać gdy dostaniesz powiadomienie o jakimś filmie.
Dostałem powiadomienie na nowym koncie o filmie, tam paru osobą dałem dzwonek którzy mi wpadli do głowy i są aktywni

To co teraz mogę zrobić? Ustawienia są takie same.Jakiś kontakt z google czy coś w tym stylu?
Tak jak mówię, na nowym koncie normalnie dostaje powiadomienia a tu nie.
Podsumowując- YouTube wysyła powiadomienia o wszystkim tylko nie o przesłanych filmach, pomimo tego, że mam zaznaczony dzwoneczek na danym kanale. Na drugim koncie wszystko działa perfekcyjnie, dostaje powiadomienia o wszystkim. Teraz problem tkwi w tym, że nie wiem co teraz mogę z tym zrobić. Nakieruje mnie ktoś na support gdzie im napisać, bo to chyba jest pierwszy taki przypadek… konta nie chcę zmieniać, bo najzwyczajniej w świecie nie będzie mi się chciało przenosić tych subskrypcji i jest wiele innych powodów… To kończąc pomoże mi ktoś jakiś support lub wy może wiecie? Próbowałem nawet z Firefoxa, microsoft edge i nic to nie dało, problem nadal występuje za to na tym nowym koncie wszystko śmiga na innych przeglądarkach. POMOCY!
Wiesz co ja teraz patrzę i nagle mam 9 powiadomień z wczoraj - jakieś opóźnienie wielkie, może tobie też nagle kilka wskoczy. Mam nadzieje, że już nie będzie u mnie takich opóźnień i u Ciebie się ustabilizuje na głównym koncie.
Jeżeli nikt się nie obrazi to spytam na forum YouTube na pewno jakąś pomoc otrzymam.
Ps Powiadomień jeszcze nie dostałem.
Już rozwiązane, fakt powiadomienia przyszły z opóźnieniem. Dziękuję za pomoc!
Znowu nie dostaje powiadomień- tak jak za tamtym razem, ale to jest chyba wina po stronie YouTube.