YouTube.com - Chcę dodać nowy film

Chodzi o to, że jak dodaje nowy film, to nie wiedząc czemu nie zapisuje mi opisu ani tagów, które sobie wpisałem podczas ładowania plików na serwer. Mooże mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? opiszę mój przekład:

Otwieram http://www.youtube.com/my_videos_upload i tam wybieram ikonę PRZEŚLIJ FILM WIDEO. Potem wybieram plik i zaczyna się ładować. W tym czasie wpisuję w miejsce tytuł - tytuł, w miejsce opis - opis, w miejsce tagi - tagi. Potem zatwierdzam zamiany i czekam aż film się załaduje. Ciekawe jest to, że mimo iż pasek dochodzi do końca to i tak nie mam żadnego komunikatu, że filmik jest już załadowany. No nic, trudno, straciłem cierpliwość i wchodzą w moje konto “moje filmy wideo”. Okazuje się że filmik jest już na stronie i świetnie się prezentuje, jednak tytuł, opis i tagi … gdzieś szlag trafił.

Czy ja coś robię źle? dlatego innymi się udaje, a mi mimo kilku prób nadal nic. Ciekawe jest też to, ze jak zmieniam tytuł, opis i tagi w panelu “moje filmy wideo” to oczywiście one zmieniają się, ale na stronie YouTube.com nie widać tych zmian w wyniku wyszukiwań.

To błąd youtube. Ja, niestety, też tak mam :frowning: Dlatego opisy, tagi itd zmieniam po władowaniu filmu, a wrzucanie filmików obserwuje w “Moje video” (nie zamykając strony z paskiem postępu).

Dodane 16.09.2009 (Śr) 20:47

To błąd youtube. Ja, niestety, też tak mam :frowning: Dlatego opisy, tagi itd zmieniam po władowaniu filmu, a wrzucanie filmików obserwuje w “Moje video” (nie zamykając strony z paskiem postępu).

Ja dobrze rozumiem, ze Ty w trakcie wrzucania filmu wpisujesz tagi?

A klikasz “Save Changes”?