Nie są wymagane żadne działania. Jeśli jednak chcesz wiedzieć, jak to wpływa na film, odwiedź sekcję konta dotyczącą dopasowań identyfikatora filmu wideo, aby uzyskać więcej informacji.
o co to chodzi, dostałem takiego maila w momencie gdy film jest przetwarzany jeszcze.
może za szybko chciałem odpalić ? filmik jest w formacie wmv i był robiony za pomocą programu do obróbki video , ma 9 min takze sie mieści
z tego co widze , to chodzi o scieżke dzwiękową która jest wykorzystana, i co teraz ?
znalazłem uzasadnienie :
* Właściciel treści: Sony Music Entertainment Typ: Treść audio
* Właściciel treści: WMG Typ: Treść audio
W wyniku tego Twój film wideo jest zablokowany w tych lokalizacjach:
Germany
Co należy zrobić?
Nie jest wymagane żadne działanie. Twój film wideo jest nadal dostępny w lokalizacjach niewymienionych powyżej. W niektórych sytuacjach obok filmu mogą być wyświetlane reklamy.
Co mogę zrobić w związku ze stanem mojego filmu wideo?
Pamiętaj, że stan filmu wideo może ulec zmianie, jeśli zasady wybrane przez właścicieli treści zostaną zmienione. Warto okresowo sprawdzać, czy zostały udostępnione nowe opcje.
W pewnych okolicznościach możesz zakwestionować to roszczenie dotyczące praw autorskich. Te okoliczności są następujące:
* Treść została nieprawidłowo zidentyfikowana i w rzeczywistości stanowi wyłącznie Twoje dzieło.
* Uważasz, że sposób użycia nie narusza praw autorskich (np. jest to dozwolone użycie w rozumieniu polskiego prawa).
* Faktycznie masz licencję właściciela na użycie tej treści.
będzie w ogóle działać , czy zablokowany definitywnie ?
kurcze przecież na youtube są miliony plików i teledysków muzycznych, a tu kontrowersje o 3 mp3
na facebooku też taka cenzura panuje?