Cześć, jest gdzieś w necie youtube na LG? Jak chce oglądać filmy na youtube wyświetla się nie obsługiwany. Bardzo proszę o pomoc.
Dziękuję!
Cześć, jest gdzieś w necie youtube na LG? Jak chce oglądać filmy na youtube wyświetla się nie obsługiwany. Bardzo proszę o pomoc.
Dziękuję!
Wszystkich filmów nie odtwarza,czy tylko niektóre?
Twój LG T310 ma rozdzielczość 240x320 tak jak mój N73.
Zdarza mi się czasem podobny komunikat.
Po za tym LG T310 posiada prędkość internetu tylko EDGE co jest za mało by oglądać filmy na youtube.
Jaki LG?
Niestety nie wszystkie filmy obejrzysz na telefonie. Na Androidzie aplikacja blokuje kanały VEVO.
Tak mam LG T310 i nie mogę oglądać. Da sie cos z tym zrobic?
PS Zadnych filmów nie mogę oglądać
W pierwszym poście podałeś,że wyświetla się komunikat “nie obsługiwany”.
Czy inne strony internetowe się otwierają ?
LG T310 jest przeznaczony do odtwarzania stron statycznych.
Dopiero model LG T310i (z literką “i” na końcu nazwy) posiada WiFi dzięki temu można odtwarzać filmy na Youtube.
Tak mówię rację. WSZYSTKIE INNE STRONY OTWIERA nawet youtube tylko jak naciskam na miniature jakiegos filmu lub na nazwę i biore ogladaj film to pisze NIEOBSLUGIWANY
A jeszcze jedno. Mam ponad 5 GB transferu.
Możliwe że aplikacja jest za stara no i nie jest wstanie obsłużyć. Jak rozumiem nie odtwarza żadnego filmu. Możesz wejść na m.google.com i pobrać najnowszą wersje o ile jest dostępna.
5 GB transferu nie rozwiąże sprawy bo prędkością maksymalną dla EDGE jest 250 Kb/s.W praktyce jest to mniej niż 150 Kb/s.
Tu jest forum LG t310 dotyczące YouTube:
http://lgforum.pl/viewtopic.php?f=431&t=36637
Wniosek jest taki,że nie da się odtworzyć.
Inne forum:
masz ustawiony w telefonie profil INTERNET ??
Tak mam ustawione. No cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi.
– Dodane 13.04.2012 (Pt) 6:23 –
ra-v o jaka aplikacje ci chodzi?
Możliwe że aplikacja jest za stara no i nie jest wstanie obsłużyć. Jak rozumiem nie odtwarza żadnego filmu. Możesz wejść na m.google.com i pobrać najnowszą wersje o ile jest dostępna.
Z Nokii wchodziłem na tą stronę, tam była javova aplikacja YouTube. Dziś nie wiem czy taka tam jest bo już nie mam Nokii. Być może dla LG też jest.
javova aplikacja? Ale do pobrania?
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi…
Niby wszystko jest, ale nie mam tam youtuba…
Miałem kiedyś program napisany w javie o nazwie:
minitube-147-n60_L1.jar
Jest to plik wielkości 351 KB.
Nie wiem czy na każdym telefonie zadziała.
Pobrałem ten program, normalnie by się włączało gdybym nie miał włączonej klawiatury, tylko trzeba wybrać kraj, a nie mogę. A jak pokazuję to się wczytuj i wczytuje i końca nie ma…
Ale dzięki za chęci
a próbowałeś prze zwykłą przeglądarkę a nie przez opere mini bo na LG KP 500 cookie działa
Tak tak próbowałem i nie da rady. Inne przeglądarki też ściągałem i… *****