No i? Chcą date urodzenia a na dowodzie masz pole o nazwie data urodzenia, to daj im datę urodzenia. Dodatkowo zostaw Imię i nazwisko aby zgadzało się z tym co masz na koncie google.
Do zasłaniania skanu używaj czarnych jednolitych prostokątów i utwórz to jako nowy plik aby nie zostawić miniatury z podglądu. Dodatkowo po zapisie jak wejdziesz w plik prawym przyciskiem wejdz w szegóły i kliknij usuń właściwości oraz informacje osobiste.
Lub jeżeli nie chcesz nic podawać możesz przez odtwarzacz video otworzyć strumien wideo i kleić link z youtuba jak było wyżej przez SMPlayer czy MPV Player. Ja spróbowałem przez VLC i działa w ten sposób.
Najwyraźniej przez COVID wprowadzili dodatkowe weryfikacje bo poprzednio weryfikacja wieku wyglądała tak (znalazłem na pomocy google):
Niby konto podpięte w Sklep play z kupionym czymś kartą debetową jest oznaczone jako “pełnoletnie”.
Dziwne, że Google Pay i weryfikacje w Chrome Web Store kartą olewają jakby nie było jej (chyba, że wykryli kartę za “multi-kartę” i na koncie mam ją za późno podpiętą).
Musisz iść do notariusza i notarialnie potwierdzić swój wiek. Potem notarialny dokument (oryginał) za potwierdzeniem odbioru przesłać poleconym do centrali Jutube i tyle