czuje sie troszkę niesmacznie czytając takie coś na stronie Yoyo (darmowy hosting)
Jestem jeszcze polakiem :lol: i powinni to zmienić, co o tym sadzicie ??
czuje sie troszkę niesmacznie czytając takie coś na stronie Yoyo (darmowy hosting)
Jestem jeszcze polakiem :lol: i powinni to zmienić, co o tym sadzicie ??
Mają swoje ograniczenia… Skąd mają wiedzieć, że jesteś polakiem, jeśli łączysz się z poza granicy Polski?
Moim zdaniem trochę dziwne ograniczenie…
xulu , bo to jest dla Polaków i penie nie chcą być jakiś zagraniczny będzie miał problemy z prawem i nawijał po portugalsku to co?
przecież nim jestem
juz napisałem do nich w tej sprawie, zobaczymy jaka odpowiedz dostane …jak dostane
xulu , no ja nie wątpię :D.
Ale skąd oni mają to wiedzieć?
napisałem do “nich” czekamy na odpowiedz
Spróbuj z high anonimity IP Trochę to oszustwo ale spróbuj znaleźć serwer high anonimity (nie wiem czy dokładnie tak się to pisze) proxy - powinno zadziałać.
EDIT: Zobacz tu: http://proxy.net.pl/polskie.html
A przyponiało mi się coś. Spróbuj przez Torparka się zarejestrować, on z tego co pamiętam maskuje ip.
on nie ma z tym problemu! on pisze że powinni to zmienić a mafios19 i plunio7 wyskakują z jakimiś poradami z IP…
klopas , nie moze wejść, to ja podpowiadam jak moze.
Zgadzam się, powinni to zmienić, ja pisze co na razie może z tym zrobić
przeczytaj jego wszystkie posty 20 razy ze zrozumieniem…
…no otrzymałem odpowiedz
wiec po co pisz ze tylko dla polaków :evil:
jedyne normalne rozwiązanie:
założyć sobie konto w Polsce i korzystać poza granicami kraju (bezsensowny ten regulamin)
Chyba chodzi o to żeby jakiś np. Japończyk nie założył strony po japońsku na której będzie łamał regulamin serwisu a administracja nie będzie o tym wiedzieć, bo po prostu nie będzie rozumieć tego co jest napisane na stronie. Gdy będą tam np. opisy pirackiego oprogramowania webmasterzy będą mogli mieć problemy prawne
Ale wydaje mi się że w takiej sytuacji wystarczyłoby żeby był punkt, że strony mogą być tylko w języku polskim (ew. angielskim).