Yoyo dla polaków

czuje sie troszkę niesmacznie czytając takie coś na stronie Yoyo (darmowy hosting)

Jestem jeszcze polakiem :lol: i powinni to zmienić, co o tym sadzicie ??

Mają swoje ograniczenia… Skąd mają wiedzieć, że jesteś polakiem, jeśli łączysz się z poza granicy Polski?

Moim zdaniem trochę dziwne ograniczenie… :slight_smile:

xulu , bo to jest dla Polaków i penie nie chcą być jakiś zagraniczny będzie miał problemy z prawem i nawijał po portugalsku to co?

przecież nim jestem :stuck_out_tongue:

juz napisałem do nich w tej sprawie, zobaczymy jaka odpowiedz dostane …jak dostane :wink:

xulu , no ja nie wątpię :D.

Ale skąd oni mają to wiedzieć?

napisałem do “nich” czekamy na odpowiedz :wink:

Spróbuj z high anonimity IP :slight_smile: Trochę to oszustwo ale spróbuj znaleźć serwer high anonimity (nie wiem czy dokładnie tak się to pisze) proxy - powinno zadziałać.

EDIT: Zobacz tu: http://proxy.net.pl/polskie.html

A przyponiało mi się coś. Spróbuj przez Torparka się zarejestrować, on z tego co pamiętam maskuje ip.

on nie ma z tym problemu! on pisze że powinni to zmienić a mafios19 i plunio7 wyskakują z jakimiś poradami z IP…

klopas , nie moze wejść, to ja podpowiadam jak moze.

Zgadzam się, powinni to zmienić, ja pisze co na razie może z tym zrobić :slight_smile:

przeczytaj jego wszystkie posty 20 razy ze zrozumieniem…

…no otrzymałem odpowiedz

wiec po co pisz ze tylko dla polaków :evil:

jedyne normalne rozwiązanie:

założyć sobie konto w Polsce i korzystać poza granicami kraju :stuck_out_tongue: (bezsensowny ten regulamin)

Chyba chodzi o to żeby jakiś np. Japończyk nie założył strony po japońsku na której będzie łamał regulamin serwisu a administracja nie będzie o tym wiedzieć, bo po prostu nie będzie rozumieć tego co jest napisane na stronie. Gdy będą tam np. opisy pirackiego oprogramowania webmasterzy będą mogli mieć problemy prawne :slight_smile:

Ale wydaje mi się że w takiej sytuacji wystarczyłoby żeby był punkt, że strony mogą być tylko w języku polskim (ew. angielskim).