Witajcie!
Jak wiadomo, przynajmniej w Szczecinie - w Media markt teraz są raty 0% i mi to jest bardzo na rękę, ale pewien problem i kłopot, dylemat ;(
Otóż to, za 899zł mam zestaw Logitecha Z-5450 THX 5.1, a za 1300zł (lub 1200zł z przesyłką na allegro tak około) Logitecha Z-5500 THX 5.1.
Z-5500 Jest co nieco mocniejszy, satelity mają więcej Watt RMS, centralny i subwoofer też (różnica mocy subwooferów duża - 117 W i 187 W :<)
I teraz nie wiem, który zestaw brać - pieniędzmy szastać nie mogę, to całe 400zł różnicy, niby w ratach rozdzielone, ale 400zł.
Nie wiem czy wykorzystam całą moc zestawu Z-5500 i może nawet lepszy wybór kupić Z-5450 + Dobra karta dźwiękowa za te 400zł różnicy?
Ktoś miał styk z obydwoma zestawami może? Jakieś porady, duża różnica w mocy odczuwalna słuchowo? Przyda mi się taka duża moc ?
Jutro jadę kupować prawdopodobnie to albo to i muszę wybrać Życie składa się z wyborów
EDIT--------
A może tak Gigaworks ProGame G500? za 600zł na allegro już mogę znaleźć, a nie ma wielkiej różnicy między Z-5450 :<?