Zablokowane konto allegro,ale jest warunek że odblokują!

Witam!

Mam takie do was pytanie związane z allegro,moje konto na allegro zostało zablokowane napisałem do allegro że by mi odblokowali ale postawili warunek że cytuje:::Uprzejmie informuję, że warunkiem odblokowania Pańskiego konta było przesłanie w mailu zwrotnym deklaracji zapoznania się z Regulaminem Allegro i zobowiązania do jego przestrzegania.

I co ja mam im przesłać w tym zwrotnym e-mailu bo juz wysłałem do nich że zapoznałem się z regulaminem i jednak albo nie przeczytali albo za mało albo nie tak jak powinno byc.

Czy ktoś miał taki przypadek a na pewno mieliście to prosze mi podpowiedżćcie co ja mam im napisać bo tylko to chcą:(

Pozdrawiam!

allegro mi też zablokowali za podobną sytuacje,i z nich zrezygnowałem, bo odblokowywują mi to już ponad 3 miechy :twisted: mają bajzel … :wink:

Jak napisałeś to odblokują. Po tygodniu bez odpowiedzi powinieneś się martwić

Nie no mi obiecał kolo z allegro że jak mu to podesle to mi to natychmiast odblokuje!

Trzeba było przestrzegć regualmin to by nie było problemów.

Ja jakoś ma konto od dobrych paru lat i jakoś nigdy mi go nie zablkowali.

Właśnie tydzień przeszło minął od wysłanego do nich e-maila że przestrzegam regulaminu do wczoraj i wczoraj do nich napisałem że nie odblokowali mi a dziś mi przysłali że jeszcze nie napisałem im tej deklaracji!

a na jednym siedzisz koncie allegro,bo ja nie! swoje mam do tej pory ok 4lata i nic mi nie zrobili itp.a teściowej zablokowali bo musi mieć większe tzn ,lepsze szkiełka w okularach :lol:

Złączono Posta : 04.12.2007 (Wto) 14:38

a to nie ja tylko moja -super teściowa :stuck_out_tongue: ale po co się chwalić i prowadzić temat dalej… pozdro! !!

Złączono Posta : 04.12.2007 (Wto) 14:38

bajzel i wszystko jasne w allegro :!:

alfa78

Pewnie bajzel mają i przepierdzielili to co im napisałem albo piernik wie co zrobili z tym e-mailem może go w ogóle nie odczytali!

To co mam im napisac dokładnie żeby było ok i by juz miał święty spokój!

Wyśle im 5 kopi i będe wiedział że odczytają któreś :slight_smile:

No to już wszystko jasne, regulamin wyraźnie o tym mówi.

Najlepiej mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie :!:

lanmaster22 tobie zablokowali konto za friko ??

nie rozumie mam, 2 kompy w 2-ch miejscach zamieszkania,tzn u teściowej i w swoim miejscu zameldowania to co ma do regulaminu,coś się tak do mnie… :twisted: jeszcze czytać regulaminy umie :stuck_out_tongue:

alfa78 śmieszny jesteś.

Konta pocztowe też zakładasz każde inne dla każdego miejsca pobytu ??

Jak to fajnie być rozkosznym dzieckiem Neo.

Jedna osoba, jedno konto na Allegro :stuck_out_tongue:

Komentować pewnych rzeczy tu nie będę. Niektórzy powinni pomyśleć nad pewnymi postępowaniami.

Sprawy związane z allegro proszę załatwiać z allegro.

topic_lock.gif