nie chcąc nikogo pouczać ani też nic nikomu wytykać ale droga redakcjo pozwólcie że wam coś pokaże
"I. Treści, których nie wolno zamieszczać na forum
1.1. Zakazuje się umieszczania treści sprzecznych z polskim i międzynarodowym prawem, które by naruszały prawa innych osób, a w szczególności:
a) treści uznanych powszechnie za wulgarne,
b) treści obraźliwych i oszczerczych wobec innych,
i na tym mogę własciwie skończyć wyliczanie tak to wasz cudnie napisany regulamin i teraz pytanie dlaczego nikt nie zmoderował wypowiedzi niejakiego sCooBy^ który w tak perfidny sposób pisze o userach Linuxa ? Wystarczy zaprzeczyc microsoft i pojawiaja sie wypowiedzi typu
Dziurę to ty masz w mózgu - super wielką…"
“Cholerne pokolenie lajmurowatych użytkowników łubudu. Jedynym czynnikiem motywującym was - językowe i umysłowe kaleki - do używania lajnuksa jest fakt, ze nienawidzicie Microsoftu. Natomiast sama nienawiść wynika z niewiedzy jak i biedy, która uniemożliwia wam zalegalizowanie systemu. Żałosne. Mam dość komentarzy typu “ubuntu rządzi”, “ubuntu blebleble” itp ścierwiastego badziewia. Nie wiecie nawet czym jest unix; działacie na graficznych, średnio dopracowanych shitach i badziewiastej linuksowej podróbie. “Apsurt””
Niech mi kochani moderatorzy odpowiedza czy to nie sa obrazliwe teksty kierowane w strone userów linuxa? Już pomine detal tego że vortal tak sławny tak ogolnodostepny dla wielu osób traci na wartosci gdy ktoś zezwala na umieszczanie takich tekstów. Czy to może jakaś specjalna prowokacja ? Nie wątpie w umiejetności każdej osoby która się tu wypowiada … i rozumiem ze każdy własciwie ma tzw “wolnośc słowa” ale to co zostalo umieszczone dla oczu wszystkich userów przegladajacych to forum moze wydac sie mała przynajmiej mała przesadą! Zwłaszcza że z tego co widziałem do tej pory takie prowokacyjne wypowiedzi zazwyczaj zostawału odrzucane! Gdy pojawia się tylko osobnik sCooBy^ nikt nie komentuje tematu a zaczyna sie jeden wielki “kibel” … pozdrawiam i czekam na jakaś odpowiedz AndyGda
:shock: