Witam
Mam denerwujący problem,otóż od jakiegoś już czasu gdy gram w Multiplayer mam taki problem że gdy wchodzę na jakiś serwer jest pięknie cacy gdy nagle nie wiadomo skąd dostaje na 2-3 sek albo dłużej ścięcie,ścięcie polega na tym ze,ping mam 75-80 i gdy ścięcie występuje ping mi skacze do 300-600 albo wyżej,i dalej jest normalnie i znów ścina i gram dalej normalnie.Próbowałem chyba już wszystkiego,skanowałem anty-wirusem,robiłem format nawet dwa razy,bo muszę zaznaczyć ze przed jak i po formacie problem jest,sterowniki mam aktualne i wszystko jest jak powinno a problem jest i nie wiem jak go rozwiązać,dodam jeszcze ze w inne gry typu Multiplayer nie mam takiego czegoś wszystko chodzi płynnie,ping jest normalny i stały.Wydaje mi się ze to musi mieć związek z Steam bo próbnie zainstalowałem CS’a tak aby zobaczyć czy też się tnie a tu się okazuje ze ping mam 120 i ścięcia są non stop,związku z tym zmieniłem w ustawieniach Steam region pobierania i łącze pobierania i nie pomogło,też reinstal Steam nie pomógł.Dlatego bardzo ale to bardzo proszę o pomoc bo już nie wiem co z tym faktem zrobić.
Pozdrawiam