Zaczynam się bać wchodzić na dobreprogramy.pl ;-)

Panowie, proszę…
Ja mam swoje zdanie na powyższy temat, oczywiście mam też swoje zdanie o wielu osobach tu piszących (jak chyba każdy), ale czy to ma być powód do obrażania kogokolwiek? Oczywiście, że nie. Dlatego proszę - kłóćcie się, dyskutujcie, ale nie obrażajcie! :slight_smile:
PS. A opinia o komentarzu to nie opinia o człowieku.

To sobie uważaj, nie zamierzam się kopać z koniem.

Czyli, jeżeli dobrze rozumiem, sprawa wygląda tak:

• uroiłeś sobie, że ja podświadomie uważam Ciebie za debila;

• bazując na tym urojeniu, wysnułeś wniosek, że jesteś upoważniony do tego, aby mnie personalnie obrażać.

Cóż, nie wiem co powiedzieć. To nie jest poprawne (w sensie poprawności logicznej) rozumowanie.

To może dla dobra tego wątku, już nic nie pisz i zakończmy taką dyskusję.

Poczekaj 10 minut między postami w tym wątku

Już minęło dawno i co……??

Ho ho, nie widziałem, że to forum ma taką funkcje, z ograniczeniem wpisów 1 na 10 minut. :smiley:

Jak zobaczyłem 50 nowych postów już wiedziałem, że zaczęła się walka :smiley:
Ciekawe czy ogranieczenie dotyczy też edycji postów ^^

Już od kilku lat.

Jakiś mało spostrzegawczy jesteś i nie wyczaiłeś żartu :smiley:

Nie chłopczyku. Ty jesteś tylko nadętym bufonem.

Po pierwsze to szkoda mi na to czasu. Nikt mi za to nie zapłaci, napisałem jak samemu można sprawdzić jeśli ktoś nie wierzy w słowa Beriona (a często trzeba wierzyć na słowo bo mam tendencję do wygłaszania dogmatów; jednakże również pokazuję jak można to zweryfikować)

Jedyne co pokazujesz to twoje ego, jakiej wielkości to juz inni ocenili. Moja ocena jest prosta, :ram: z gimbazy.

Jakiś mało spostrzegawczy jesteś i nie wyczaiłeś żartu

W którym miejscu ten żart?

„Działaliśmy na oślep”. Lekarze komentują działania w czasie pandemii - Wydarzenia w INTERIA.PL

Napisałeś w tym temacie 5 komentarzy. Żaden nie jest merytoryczny. W każdym z nich, próbujesz albo mnie, albo moderatora wciągnąć w pyskówkę:

Strach się bać na dobreprogramy
Snap696
Snap695

Zajmicie się jakimiś poważnymi problemami… np.

Prosiłem, abyś dał już spokój, ale nie Ty musisz swoje insynuacje wklepać. Moimi komentarzami się nie przejmuj, ważne, że Twoje są takie merytoryczne i na temat.
Krótko mówiąc, komentarz idiotyczny.
EOT