Witam, mam taki oto problem. Po zainstalowaniu programu narzędziowego “Norton System Works”, zniknęły mi partycje. Więc program odinstalowałem i dalej nic. Po kliknięciu ikony mój komputer widoczne są tylko moje dokumenty, dokumenty udostępnione oraz stacja dyskietek i stacje dysków. Natomiast nie ma ikonek 4 partycji, które wczesniej miałem. Gdzieś są ukryte ponieważ jak klikam na własciwości skrótu programu na pulpicie, który jest zainstalowany np na partycji F to pokazuje mi ścieżkę dostępu na F, ale fizycznie nie moge się dostać do tych partycji. Mam partycje C,D,E,F. Może ktoś wie jak uwidocznić z powrotem partycje. Mam system XP pro. Przywracanie systemu nic nie dało. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam sebcioseb

Złączono Posta : 22.01.2006 (Nie) 19:25
Witam ponownie, czy nikt nie wie co zrobić w w/w kwestii???. prosze o pomoc, jeżeli takowa jest możliwa
Złączono Posta : 23.01.2006 (Pon) 7:19
Witam, jeszcze raz nikt mi wczoraj nie pomógł w mojej trudnej sprawie. Czekam na pomoc. Pozdrawiam sebcioseb
Dysk ktory mi sprawial taki problem mial kilka ladnych lat wiec mozliwe ze to jest poprostu jakies uszkodzenie HDD ale nie mowie na 100%