Witam, gra ktoś z Was przez neta, jeżeli tak, którą z firm polecacie z tej
stronki ? Da się z tego coś zarobić tak serio?
Witam, gra ktoś z Was przez neta, jeżeli tak, którą z firm polecacie z tej
stronki ? Da się z tego coś zarobić tak serio?
Ja gram troche. Polecic moge Gamebookers ze względu na njawyższe kursy i Betandwin - polska wersja językowa, największa oferta zakładów, konto w polskim banku. A czy da się zarobić na serio? Da się, ale musisz mieć sporą kasę na start. Jeśli wpłacisz 100 zł i zaczniesz grać tylko tym, to raczej wszystko przegrasz zanim na serio coś zyskasz. To jest zabawa długoterminowa. Metoda ograniczajaca ryzyko i zwiększająca szanse jest taka: ustalasz własną stawkę (jednostkę kasy np 1jednostka to 10 zł) i grasz nie więcej niż 10 jednostek na raz, przy czym stawiasz jednoczesnie kwote bedącą nie wiecej niż 1% puli jaką masz przeznaczoną na grę. Kupon który grasz zestawiasz z maksimum 3 zakładów. Więcej nie ma sensu, gdyż ryzyko przegranej strasznie rośnie. Przy tych trzech zakładach trudno jest uzyskać kurs większy od 2 - 2,5 (jeśli oczywiście obstawiasz wyniki mające jakiekolwiek szanse powodzenia) sam wiec widzisz po obliczeniu, że jednorzowa wygrana jest malutka. Nastawiajac się na duże wygrane za małe stawki (czyli zestawiając wiecej zdarzeń na 1 kuponie zeby podwyzszyc kurs) przegrasz wszystko co wpłaciłeś bardzo szybko. Bawie się w to od 2 lat z bardzo zmiennym szczęściem, choc wspomagam się jak mogę opiniami profesjonalistów zamieszczanymi w necie.
Ogólnie: można coś na tym zyskać w skali, powiedzmy, roku. W krótszym czasie się nie da, no chyba że ma się szczęscie porównywalne z totkiem - ale na to już nikt nie ma realnego wpływu.
Podasz namiary na miejsca, gdzie można spotkać tych profesjonalistów?
Ok, dziękuje Wam, teraz tylko pozostaje poczytać i rozpocząć zarabianie $$ oby tylko szczęście dopisywało.
Niestety wiekszość z nich życzy sobie pieniążki za swoja wiedzę (często dyskusyjną niestety…) Podam ci linki do 3 serwisów darmowych, z czego najbardziej ufam i polecam Beriego.
Luxbet
Powodzenia
Dzięki Faral szkoda, że w tym dziale nie ma plusika
Po przekopaniu się przez tony informacji decyduje się właśnie na betandwin. Już czuję zapach $$
Jak zamierzasz wpłacić im kase? Przelew długo idzie (kilka dni czasem), najszybciej jest kartą kred. (natychmiast), lub poprzez Moneybookers (też natychmiast, tyle ze tam też trzeba najpierw kase przelać z konta, a to trwa…).
Betandwin ma opinie najlepszego, z rozpoczęciem tak bardzo mi nie spieszno. Jeno pytanko Faral z wypłacaniem kasy od nich na moje konto też tyle się schodzi?
Tylko raz wypłacałem kase bezposrednio od nich na moje konto (mbank) i szło 3 dni. Z reguły robie inaczej - korzystam właśnie z Moneybookers bo to daje wiekszą płynność - moge szybko przerzucać kase pomiędzy bukmacherami. I stamtąd gł wypłacam pieniądze na konto w banku. trwa to z reguły 2 dni, choć zdarza się że troche dłużej. W praktyce nie ma więc chyba zbyt wielkiej różnicy.
Jeszcze raz dzięki za wprowadzenie na właściwe tory, jakby co pozwole sobie jescze na priva do Ciebie uderzyć