Zakup kasperskiego i Windowsa XP na 3 stanowiska

Zamieram zakupić kasperskiego na 3 stanowiska, bo to taniej :slight_smile: ale,

Czy owe trzy stanowiska mogą być na zupełanie innych komputerach w kraju ?

To zapewne banalne pytanie, ale te stanowiska będą w trzech różnych częściach Polski …

Jednocześnie podpinając się pod własny temat czy można kupić Windowsa Xp. pro na 3 stanowiska ?

Mogą

Tak, ale kupując trzy osobne licencje

Może nie umiem szukać ale taniej kupić 3 oddzielne Windowsy XP niż pakiet. Może dlatego że pakietów nie sprzedają tanie sklepy. kup tutaj 3 windowsy XP home a zapłacisz 633zł

A tutaj masz 3pak ale windows XP professional.

Mam problem z Kasperskim na 3 stanowiska…

Czy każda z osób ( z trzech) musi oddzielnie rejestrować sie w kasperski lab by wygenerowali dla niej klucz ( key) ?

Ja zrobiłem to jako pierwszy i pozostałym osobom dałem swój klucz ale oni maja monit o tym ,że nie są włascicielami tego proramu>>>>? Prosze o pomoc.

Oczywiście - każdy osobno.

Pamiętaj że 3paki to tylko forma pakowania - to 3 osobne licencje a nie licencja na 3 stanowiska.

Dziwi mnie dlaczego osoby które zapłaciły za licencję szukają pomocy na forach komputerowych zamiast u źródła czyli u producenta bądź dystrybutora. Przecież zapłaciłeś między innymi i za to.

Wystarczy jeden telefon bądź zapytanie drogą emailową i masz rozwiane wszystkie wątpliwości. A wypowiedzi forumowiczów będą w większości przypadków tylko “gdybaniem”.

Bardzo dziękuje za informację.