Jestem zmuszony kupić nowy monitor do komputera.Zainteresowałem się monitorem lcd oczywiście.Zastanawiam się nad kupnem monitora 22-calowego.Będzie mi służył do oglądania filmów,korzystania z internetu,programów graf,programó biurowych,czasami do gier oraz jako TV (mam zamiar kupić karte TV) Nie mam za dużo sianka do wydania…posiadam około 1100 zł i nie chcę tego przekraczać.
iiyama to też dobra marka, belinei 2 lata temu napewno bym nie polecił, teraz to różnie. Co do lg to jest najlepsza gwarancja na nie.
Moge polecić ten http://www.ceneo.pl/758344 ma dobry czas reakcji (rzeczywisty zapewne ok. 14ms), ma dvi-d, jest lekki i ma bardzo małe ramki (zaawansowany proces technologiczny).
Kurcze,tam jest dużo monitorów lcd 22" za cenę jaką chcę dać…sami zobaczcie.Tylko pamiętajcie że mnie dotyczą ceny z wielkopolski.Który z tamtych najbardziej się opłaca?Macie może jakąś stronke z testem tych tanich 22" monitorów?
Ja bym się poważnie zastanawial nad kupnem tego monitorka. Pracuję w Vobisie i sprzedaję ten monitor bardzo często. Ma naprawdę bardzo dobry obraz i bardzo dobre parametry:
1212zł, dvi i hdcp = najlepiej wyposażona 22’ka w tej cenie i jak reaping zauważył, lg mają najlepszą gwarancję na lcd monitory.
@Maryś mva też ma wady, lepsza lub przynajmniej nie gorsza w większości parametrów od tn lepsza jest dopiero s-ips matryca. Z resztą nei wiem jak dziwny musiałby być człowiek który korzysta z monitora patrząc na niego tylko z dużego kąta, to przecież bez sensu. Jeśli można polecać coś zamiast wysoko rozwiniętych matryc TN, to chyba tylko monitory OLED za 5 lat :]