Witam niedługo mam zamiar kupić nowy telefon za złotówke xD na abonament w erze za 30zl
Mam do wyboru
Sony Ericsson Naite
Sony Ericsson Cedar
i
LG KP500 Cookie(ale chyba wole SE)
który z nich jest najlepszy??
Witam niedługo mam zamiar kupić nowy telefon za złotówke xD na abonament w erze za 30zl
Mam do wyboru
Sony Ericsson Naite
Sony Ericsson Cedar
i
LG KP500 Cookie(ale chyba wole SE)
który z nich jest najlepszy??
A na czym ci zalezy? powiedz bo wtedy bedzie latwiej ci odpowiedziec? Do czego glownie Ci sluzy telefon?
Nokia C5
Darmik widzisz gdzies tutaj nokie c5? Ja widze dobrze i poki co chlopak nie bierze tego phona pod uwage.
Ogólnie żeby był dobry
Mam już k770i do zdjec 2 rok i nie narzekam
więc może być aparat 2mpx
kapi10072 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku
W k770i masz 3.2 Mpix wiec zdjecia sa fajne. A moze se zylo?
Nie Zylo nie w moim style.
Przed chwilą bawiłem się w Tuning K770i i mi nie działają przyciski,może się da go odzyskać ;(
Nie bo pisze, że najnowsza wersja
Wiem robiłem już parę razy tuning u mnie na k770i u kolegi z k550i na w610i i się udało.Far-em podczas podłączanie nie mogło rozpoznać telefonu(wywalał error) konkretnie nie mógł rozpoznać CID-u.Wczoraj wieczorem telefon zadziałał, przed chwilą farem bo dobrze go wykrył zainstalowałem soft R8BE001 (niższy od R8BC004, tego co miałem).Chciałem przelecieć go SEUS-em ale pisze ponownie, że mam najnowszą wersję pomimo, że wgrana jest R8BE001.Teraz mam już normalny dostęp do fona farem,ale nie wiem czy da się jakiś plik podmienić,aby SEUS rozpoznał starszą wersję!
Telefon nie chodzi ok, nie działają mi przyciski!
Zainstalowalem soft SE Copmanion na nowo, efekt ten sam.Czyli uwalony EROM lub GDFS albo płytka klawiatury(ale raczej to niemożliwe)
lg cookie odradzam - szajs jakich mało , ciągle się wyłącza i słaby ten ekranik dotykowy, nie mówiąc jak chce cokolwiek przewinąć suwaczkiem - bez piórka jest to dramat.
nie mogę się doczekać powrotu do nokii
LG Bali - następca Cookie o wiele lepszy od KP500
Soniacze posiadają mocniejsze baterie, dłuższe czasy czuwania i rozmów.
Aparaty posiadają w prawdzie tylko 2Mpix (LG 3Mpix), ale w SE jakość zdjęć jest o niebo lepsza.
Cedar ma dodatkowo gniazdko jack 3,5mm, a Naite internet HSDPA 3,6MB/s.
Jakość wykonania tych modeli Sony Ericsson góruje nad tym “Ciastkiem”.
Jedyny plus tego Cookie, to większy ekran dotykowy.
LG cockie odradzam,cały się “wiesza”, zacina , ekran dotykowy bardzo ciężko działa.
Dzieki wybralem cedara.A k770i zaczal dzialac sam! xD