to dokładnie to samo, jak byś napisała, ze chcesz ściągnąć zhackowaną grę, bo nie stać cię na oryginał… bo, po co przepłacać? 8)
Podróbka, która jest składana chyba i tak na jakis koncesjach , bo składanie a produkowanie procesorów pamieci, to co innego.
To co innego jak z crakowana gra ?
Komputerowa_Panna ale naprawdę uważasz że lepiej wyjedziesz na tym kupując psedo Samsunga Galaxy? Powiem Ci że nie, 100 razy lepiej kupić porządny budżetowy smartphone niż jakąś podróbkę udającą sprzęt w wysokiej półki, pominę już że jak dla mnie posiadanie takiej podróbki to byłby obciach - nie w względu na to że mnie nie stać na oryginał ale z względu na to że każda osoba która ma jako takie pojęcie o sprzęcie po 15s do 30s już by wiedziała że to podróbka, to wolę coś taniego ale co nie próbuje udawać drogiego sprzętu. Zobacz sobie taką Moto E co teraz wchodzi na rynek, może kosztuje trochę więcej ale to sprzęt który na pewno posłuży Ci dłużej niż taka podróbka i będziesz zadowolona z jego użytkowania.
Z tym ze ktos to rozponza jestem odmiennego zdania nie liczni, większość to ciemnota która kupuje a nie wie co.
Bez zeby było tez nie jestem expert, ale jak cos kupuje to przed jest długi okres wyliczeń.
Mozna kupic dzis orginał, ale w rzeczywistosci ma ta sama nazwe a inne paramtry w srodku bo gdzies komus umkneła jedna literka lub cyfra
tak jak jest to np. w Galaxy Trend.