Zakup podróbki smartfona

to dokładnie to samo, jak byś napisała, ze chcesz ściągnąć zhackowaną grę, bo nie stać cię na oryginał… bo, po co przepłacać? 8)

Podróbka, która jest składana chyba i tak na jakis koncesjach , bo składanie a produkowanie procesorów pamieci, to co innego.

To co innego jak z crakowana gra ?

Komputerowa_Panna ale naprawdę uważasz że lepiej wyjedziesz na tym kupując psedo Samsunga Galaxy? Powiem Ci że nie, 100 razy lepiej kupić porządny budżetowy smartphone niż jakąś podróbkę udającą sprzęt w wysokiej półki, pominę już że jak dla mnie posiadanie takiej podróbki to byłby obciach - nie w względu na to że mnie nie stać na oryginał ale z względu na to że każda osoba która ma jako takie pojęcie o sprzęcie po 15s do 30s już by wiedziała że to podróbka, to wolę coś taniego ale co nie próbuje udawać drogiego sprzętu. Zobacz sobie taką Moto E co teraz wchodzi na rynek, może kosztuje trochę więcej ale to sprzęt który na pewno posłuży Ci dłużej niż taka podróbka i będziesz zadowolona z jego użytkowania.

@dragon

Z tym ze ktos to rozponza jestem odmiennego zdania nie liczni, większość to ciemnota która kupuje a nie wie co.

Bez zeby było tez nie jestem expert, ale jak cos kupuje to przed jest długi okres wyliczeń.

Mozna kupic dzis orginał, ale w rzeczywistosci ma ta sama nazwe a inne paramtry w srodku bo gdzies komus umkneła jedna literka lub cyfra

tak jak jest to np. w Galaxy Trend.