Załączniki się nie ładują-dlaczego?

Dzień dobry.Bardzo przepraszam ale mam problem z wysyłaniem poczty ze strony głównej o2.Od razu napiszę,ze nie jestem biegły z komputerami ani z tym forum,mam nadzieję że nie złamię nic z regulaminu.Otóż wchodząc na swoją pocztę na o2 mogę wysyłać maile jedynie z tekstem,natomiast nie ładują się żadne załączniki.Czy jest to moje cv (428kb) czy fotka (1,55mb) ,pasek ładowania zatrzymuje się na kilku procentach i stoi w miejscu.Pomoc techniczna techników o2 nic nie pomogła.Wyłączanie antywirusa,ściąganie Adobe flash player,logowanie do starej poczty-nic nie pomaga.Kłopot pojawił się po wymianie modemu z ambit na Terayon TA-202.Internet w ASTER.Proszę o pomoc i Państwa wyrozumiałosć,jeżeli powieliłem wątek ale szukałem i nie znalazłem.Pozdrawiam.

jakiej przeglądarki, atywirusa i systemu używasz ?

Mozilla Firefox-Kaspersky Internet Security 2009-Windows XP Home Edition SP2-wszystko legalne i aktualizowane na bieżąco.

Dodane 19.11.2009 (Cz) 23:49

Achaś-dodam,że z ciekawości założyłem sobie drugą skrzynkę na googlach i stamtąd próbowałem coś wysłać.Przeszły tylko małe zdjęcia,takie do 500kb.Dwa pozostałe 1,5mb oraz 3,3mb już się nie dały załadować.W ustawieniach nic ostatnio nie grzebałem,była tylko wymiana tego modemu przez technika z aster.HELP.

a pobieranie z netu dziala ok?

Tak.Udało mi się pobrać bez przeszkód Adobe Flash Player ze strony producenta.Jak wysłałem zdjęcia ze swojej skrzynki z gmaila na o2,też bez problemu pobrałem załączniki.Nie mogę ich tylko wysyłać ze strony o2.Wczoraj skanowałem komputer,nie wykazał żadnych wirusów.

Dodane 22.11.2009 (N) 13:44

Już wszystko dobrze.Przyczyną była awaria serwera strony o2,usterka została usunięta:) Nie wiem jak to zrobić,chyba zajmuje się tym moderator ale temat można uznać za zamknięty :smiley:

Dodane 27.11.2009 (Pt) 21:07

Wnerwia mnie to,znowu mam to samo… Ma ktoś jakiś pomysł ![-o<