Zamowienie na znak.pl

1. Przelew

(pieniądze prosimy przelewać dopiero w momencie potwierdzenia przez nas możliwości zrealizowania zamówienia)

Konto:

SWIFT Code: BPKOPLPW

IBAN: 10204027

Nr konta: 08 1020 4027 0000 1802 0363 2932

Adres: PKO BP SA 1 Oddział w Poznaniu

pl. Wolności 3

60-914 Poznań

lub dla przelewów z zagraniczych bankow

IBAN: PL08102040270000180203632932

W przypadku wpłaty zadatku lub zapłaty za towar na przelewie należy dopisac w zależności za co przelewacie Państwo pieniądze:

• zestaw komputerowy Poznań

• zestaw komputerowy Warszawa

• zestaw komputerowy Poznań - Jan Kowalski (jeżeli na wydrukowanym zamówieniu dane są inne niż na wydrukowanym zamówieniu)

• części Poznań

• części Warszawa

• 1585/2005/W - nr zamowienia dla zamówień internetowych

Faktura może zostać wystawiona tylko i wyłącznie na firmę lub osobę która jest właścicielem danego konta bankowego.

mam pyt czyli pieniadze musza byc przelane z mojego konta? ja nie mam swojego :frowning: chodzi mi o fakture bo jesty napisane ze osobe ktora jest wlascicielem danego konta bankowego

to załóż sobie konto np. w mbanku :stuck_out_tongue:

długo to nie trwa

hmm ale chyba też można zrobić wpłatę gotówkową w okienku w banku na ich konto i wtedy tam podasz swoje dane i problem znika

Faktura może zostać wystawiona tylko i wyłącznie na firmę lub osobę która jest właścicielem danego konta bankowego.

chyba musze z konta im kase dac a moge to zrobic z konta siostry ciotecznej?

kolego ale to przecież nie musi być przelew z konta, raczej można załatwić to wpłata gotówkową

czy jest ktos kto kupywal na znak.pl???

nom

ale nie wiem co robic:( jutro bede kontaktowal sie ze sklepem znak i oni mi powiedza moze

tam będą widnieć Twoje dane a jak masz wątpliwości to po prostu skontaktuj sie ze znak-iem

I do nich też będziesz pisać jak półanalfabeta ??

Popraw błędy - na forum piszemy po polsku.

ale ta faktura jest Ci potrzebna? bo jeśli nie to nie widzę problemu…

idziesz do jakiegokolwiek banku i przelewasz pieniądze.

podaj swoje dane i przelej na konto im