-
Ostatnio strasznie wolno działa mi internet nie wiem czemu. Ma ktoś jakieś sprawdzone porady co zrobić? Zakładam że ktoś powie żeby przeczyścic system ccleanerem i innymi cudeńkami ale wg mnie to nic nie da.
-
Mam problemy z połączeniem ze swoją siecią wifi. Nie wiem czy to wina karty czy routera. Bardzo często jak zamknę laptopa to on przechodzi w tryb uśpienia czy hibernacji nwm dokładnie i po tym jak zaloguję się na konto, wifi automatycznie łaczy się z moją siecią netiaspot. B. często jest żółty trójkącik i info Brak dostępu do internetu albo do sieci. Muszę wyłączać wifi, rozłączać, łączyć aż wkońcu załapie i będzie okej wtedy podczas używania wszystko będzie dobrze do ponownego zamknięcia laptopa. Właśnie przed chwilą miałem taki problem. Telefon z moją siecią łączy się bez problemu a komputer nie chciał, internet nie działał. Połączyłem się z inną siecią (awaryjną) i wszystko działa nie wiem może mu się przejadło to domowe wifi?
- Radzę przeskanować komputer programem typu Dr.WEB lub Comodo Cleaning Essentials i usunąć wykryte zagrożenia, a także oczyścić rejestr.