Zanikniecie internetu i utrata dzwieku przy filmikach na YT


(Jakobs Tito) #1

Witam!

Otoz od dluzszego czaszu (jakies 1.5roku) baardzo dlugo laduje mi sie Windows. Jednak to nie jest moja jedyna zmora Przy filmikach na YT oraz innych we flashu czesto, a wlasciwie po mniej wiecej 1min, urywa sie dzwiek i 2sek po tym wyskakuje dymek - Gniazdo zostalo odlaczone. Dymek jest taki sam, jak wtedy gdy odlaczymy glosniki od kompa. Lecz gdyby nie ten dzwiek to bym przebolal Rownoczesnie z zaniknieciem dzwieku ucieka internet ( mam router Wi-Fi, jednak gdy mialem modem sagema bylo to samo) I rownoczesnie wiesza sie myszka. Zeby wszystko wrocilo do normy trzeba resetowac komputer...

Mam nadzieje, ze jakos pomozecie mi rozwiazac ten problem...

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc


(Agatonster) #2

tito17 ,

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Jakobs Tito) #3

alles gut? nie znam niemca :smiley:


(Dawisiek21) #4

Format zrob


(Jakobs Tito) #5

robilem dwa razy... i nadal to samo.. po kupnie kompa po miesiacu zniknal w ogole dzwiek i dopeiro ostatnio zobaczylem, ze sa nadinstalowane sterowniki. Teraz natomiast znika tylko przy ogladaniu flashy, czyli przy gierkach tez.

-- Dodane 29.07.2009 (Śr) 23:54 --

nikt nie wie jak to rozwiazac?