Hej,
No i co roku ten sam scenariusz…
A już miałem nadzieję, że w końcu się poznamy w realnym świecie…
Oj tam, kwestia wprawy!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
No i co roku ten sam scenariusz…
A już miałem nadzieję, że w końcu się poznamy w realnym świecie…
Oj tam, kwestia wprawy!
Pozdrawiam,
Dimatheus
I stało się - pierwszy zlot DP na którym nie będzie wacka.
Nawet gdybym otrzymał zaproszenie to nie mógłbym się pojawić (dlatego też nawet nie próbowałem szczęścia w otwartej rejestracji)
Milej integracji wszystkim życzę - nie zapomnijcie o wacku 
Nie mogę doczekać się, aż znów zobaczę wasze mordki po dwóch latach
tzn dwie osoby z redkacji widziałem w październiku, w Poznaniu na PGA, ale również miło będzie spotkać pozostałych ponad 150 osób 
// ps. Czy ktoś wyrusza z Poznania lub okolic? albo z województwa Lubuskiego?
Ja wybieram sie z Nowej Soli 
Pangrys i RoninPn na pewno 
I dopiero teraz o tym piszesz?
My mężczyźni, nigdy!! ![]()
Ja ja mam inny problem. Próbowałem zapłacić przez Pay U, nie znam systemu płatności, więc nie wiedziałem że jako metodę płatności nie można wybrać PayPal albo płatność kartą Visa - nie mam polskiego konta. Teraz dogadałem się z bratem że on zapłaci przez to Pay-U no i klikam w tego maila z płatnością, no i nie da się juz zapłacić bo jest komunikat: Nowa transakcja - oczekiwanie na wpłatę. Teraz pytanie jak to naprawić ?
Mi się komp zwiesił przy płatności i też mam ten sam komunikat. Po prostu zapłaciłem tradycyjnym przelewem.
Napisz na podanego maila.
Tzn tego w domenie hotzlot.pl ?
rejestracja@hotzlot.pl
Jak mogłeś nam to zrobić
Trafiło się jak ślepej kurze ziarno miejsce w losowaniu, więc chyba żal nie skorzystać. 
Hej,
Oj, to widzę, że sporo pojawi się osób, których dawno na zlotach nie widziałem. Super!
Pozdrawiam,
Dimatheus
I parę osób których w życiu nie widziałeś
Cieszę się że będzie możliwość Was zobaczyć
DP śledzę w sumie parę lat, napisałem zaledwie 4 artykuły które poszły na główną, trochę czuję się nie godzien, ale może nadrobię to jakąś (pre)lekcją taneczną na imprezie jako że w temacie tańca trochę siedzę 
Spooooro nowego narybku 
Ja napisałem tylko parę postów na blogu i pomogłem kilku osobom na forum ze sprzętem.
Cóż…widać nie liczy się ilość, a jakość. 
@anon25935656 “nowy narybek” też nie może się doczekać z poznaniem tych wszystkich DP-owych osobistości. 
btw. Czy w tym hotelu można płacić kartą?