Podbijam pytanie! Czy można płacić wekslami napisanymi na kolanie?
Zależy jakie masz kolano.
Nabijacie się A dla mnie, tak daleko na Wschód to jest już Azja
Dobre pytanie. Ale w tych czasach raczej jest to oczywista oczywistość
Hej,
Oj, jak najbardziej się zgadzam. Ja tam chętnie poznaję nowe osoby.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Czy pisał ktoś do redakcji prośbę o rezerwację miejsc w pokojach i otrzymał odpowiedź?
Ja napisałem na początku tygodnia i do tej pory cisza. Tak że zastanawiam się czy monitować dalej?
@Docent @tomekb ??
W dniu 08.08.2018 godz. 23.11 również wysłałem prośbę o zakwaterowanie z konkretnym uczestnikiem. Także nie dostałem potwierdzenia. Może dopiero na miejscu zlotu się okaże
Ja bym na przykład chciałbym zapłacić bitcoinami
Maile są zbierane i na sto procent będą brane pod uwagę. Mamy teraz tyle roboty, że nie ma kiedy taczki załadować
Cześć. Na HZ byłem 5 lat temu kiedy to pierwszy raz zapisałem się na losowanie i się udało. W tym roku zapisałem się drugi raz i drugi raz się udało Szczęście się przydaje Do zobaczenia.
Ja nikogo nie wołam i nie wołałem, ale dziękuję za zainteresowanie.
Wszyscy obecnie na zlocie.
Otrzymałem…
podziękować i to zrobiłem
Może gdzieś, kiedyś.
Nutkę tajemnicy zachowam dla siebie
taka karma
Miło mi, że będę mógł znowu sie z wami spotkać ostatnio byłem mniej aktywny ale pamiętam jeszcze pierwszy raz (chyba każdy pamięta co miał heh) kiedy to pojawiłem sie w Szklarskiej Porębie i nie wiedziałem czego sie spodziewać HZ to na prawdę fajna impreza… bla bla bla koniec słodzenia!
Mam pytanie będzie siatkówka albo pingpong bo nie wiem czy brać swoją rakietkę?
Do Zoba w piątek
(Mam jeszcze 2 miejsca w swoim bolidzie, [Wawa] szczegóły w odpowiednim wątku lub Priv)
a po co Ci rakietka w siatkówkę? mam nadzieję że tylko do obrony koniecznej
Lubię ścinać a jak ścinać to tylko rakietką
Nie powiem w ping-ponga chętnie by zagrał
Mam nadzieję że osoby do kart będą bo chciałbym się odegrać za ostanie rozdanie