Zapraszamy na HotZlot 2018!

Podbijam pytanie! Czy można płacić wekslami napisanymi na kolanie? :grin:

1 polubienie

Zależy jakie masz kolano.:stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nabijacie się :stuck_out_tongue_winking_eye: A dla mnie, tak daleko na Wschód to jest już Azja :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dobre pytanie. Ale w tych czasach raczej jest to oczywista oczywistość :wink:

Ok. Na bookingu napisali, że akceptują :wink:

Hej,

Oj, jak najbardziej się zgadzam. Ja tam chętnie poznaję nowe osoby. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Czy pisał ktoś do redakcji prośbę o rezerwację miejsc w pokojach i otrzymał odpowiedź?
Ja napisałem na początku tygodnia i do tej pory cisza. Tak że zastanawiam się czy monitować dalej?
@Docent @tomekb ??

W dniu 08.08.2018 godz. 23.11 również wysłałem prośbę o zakwaterowanie z konkretnym uczestnikiem. Także nie dostałem potwierdzenia. Może dopiero na miejscu zlotu się okaże :wink:

Ja bym na przykład chciałbym zapłacić bitcoinami :joy:

1 polubienie

Maile są zbierane i na sto procent będą brane pod uwagę. Mamy teraz tyle roboty, że nie ma kiedy taczki załadować :slight_smile:

3 polubienia

Cześć. Na HZ byłem 5 lat temu kiedy to pierwszy raz zapisałem się na losowanie i się udało. W tym roku zapisałem się drugi raz i drugi raz się udało :slight_smile: Szczęście się przydaje :slight_smile: Do zobaczenia.

1 polubienie

Ja nikogo nie wołam i nie wołałem, ale dziękuję za zainteresowanie.

Wszyscy obecnie na zlocie.

Otrzymałem…

podziękować i to zrobiłem :wink:

Może gdzieś, kiedyś.

@anon96572732 Jesteś AI? :wink:

Nutkę tajemnicy zachowam dla siebie :laughing:

1 polubienie

taka karma :wink:

Miło mi, że będę mógł znowu sie z wami spotkać ostatnio byłem mniej aktywny ale pamiętam jeszcze pierwszy raz :stuck_out_tongue: (chyba każdy pamięta co miał heh) kiedy to pojawiłem sie w Szklarskiej Porębie i nie wiedziałem czego sie spodziewać :slight_smile: HZ to na prawdę fajna impreza… bla bla bla koniec słodzenia!

Mam pytanie będzie siatkówka albo pingpong bo nie wiem czy brać swoją rakietkę? :slight_smile:

Do Zoba w piątek
(Mam jeszcze 2 miejsca w swoim bolidzie, [Wawa] szczegóły w odpowiednim wątku lub Priv)

a po co Ci rakietka w siatkówkę? mam nadzieję że tylko do obrony koniecznej :crazy_face:

Lubię ścinać a jak ścinać to tylko rakietką :smiley:

Nie powiem w ping-ponga chętnie by zagrał :slight_smile:

2 polubienia

Mam nadzieję że osoby do kart będą bo chciałbym się odegrać za ostanie rozdanie

1 polubienie