Będzie oficjalne info na stronie głównej ??
Będzie razem z zaproszeniami
Z zaproszenia można korzystać jak widzę do 31 sierpnia także luz. Do 17 sierpnia dam radę.
.{trolololo}
@tomekb W mailu z zaproszeniem jest błąd w dacie która informuje że ważność priorytetowego zaproszenia kończy się 31 sierpnia
Tak czy inaczej dziękuję za zaproszenie, ale można je przesłać komuś innemu. Szkoda żeby miejsce czekało na koniec rejestracji skoro nie planuję się rejestrować.
edit.
@LORDEK ubiegłeś mnie Za długo pisałem
Bardzo mnie cieszy ten termin i to, że się nie pojawię z powodu bycia gdzieś nad Morzem Czarnym.
Tak więc spełniła się przepowiednia mistrza od bólu dupy o moją roczną aktywność
Nie chcesz, czy nie możesz?
Też chciałem napisać w sprawie dat Będzie drugi e-mail z poprawką ?
Swoją drogą dziękuję za zaproszenie, ale niestety nie mogę skorzystać ze względu na zdrowie.
Jeszcze nie wiem czy będę. Mam dylemat w postaci chcę, a “na drugi koniec Polski samego Cię nie puszczę na dwa dni!”, także ten… No i kwestia właśnie dojazdu + fakt, że dwa tygodnie później jadę na urlop.
Przygoda Planuje dojechać z Wrocka do Sterdynia a potem po zlocie do 3city. Bez auta to będzie przygoda na miarę “Podróży za jeden uśmiech”
ps. Po drodze sobie jeszcze wymyśliłem dwa dni w Warszawie ale póki co nie ma chętnych na taki preZlot
uffff daleko macie ten HZ 2018 od domu to prawie 600 km.
Nie czuję się na takich dużych imprezach
Ja połączenie Dom - > Warszawa (łącznie 1200 km) mam, ale żony z oseskiem nie zostawię, więc może za rok…
Dziękuję za zaproszenie, muszę to przemyśleć.
Wielkie podziękowanie za zaproszenie , na pewno przyjadę
A zaproszenie dostałeś?
Mnie cieszy ten termin, to akurat podczas mojego urlopu, może nie będzie tak upalnie jak teraz (jak ja nienawidzę upałów!!! ), no i w końcu trochę bliżej, niż na drugi koniec Polski.
A samo miejsce wygląda naprawdę atrakcyjnie!
Dziękuję za zaproszenie, z chęcią przyjadę
Jest.
Nie wiem jak będzie ten wyglądał, ale poprzednie warte były tego, aby jechać na drugi koniec Polski. Ja Cię namawiam, bo i sesje techniczne (do dziś pamiętam serwery HP z drugiego Zlotu, czy dyskusje o Viście z któregoś późniejszego, jak i wiele innych), rozmowy z ludźmi przy piwie (i nie tylko) w tym z redakcją na temat portalu i forum (i też nie tylko), jakieś dodatkowe atrakcje typu drony, łaziki “Marsjańskie”, ognisko, jakiś zestaw powitalny, do tego relaks w basenie czy saunie (jak ktoś lubi)… oj dużo tego było.
I też pamiętam różne komentarze w domu w podobnym tonie co piszesz, no ale gdyby miały one jakąś podstawę, no to rozumiem, ale tak?
U mnie, z racji mojej pracy, to jak wyjazd służbowy! Ba, raz nawet naprawdę miałem delegację na Zlot.
Prawie 700KM przez DK10 Pozwólcie, że do końca lipca się określę. W każdym razie z góry dziękuję zaproszenie.
Przyszedł mail i zaraz korekta, że nie do 31 sierpnia, tylko do 31 lipca. Mnie nie takie buraki wychodzą
A kto by mnie brał z całym moim szpitalem domowym?
Pewnie - zazdroszczę.
Jedźcie wszyscy!