Wystarczająco
Szóstka z przodu czy więcej?
Co ty, dziadziu
Piątka czy mniej?
ósemka
No to faktycznie, tylko byś zrzędził
starość nie radość
Wojna w Mandżurii i takie tam
eeee, będzie kilka osób z którymi wymienisz się tabletkami i pogadasz o wypróżnianiu!
Wolę nie wymieniać się tabletami Dobra, koniec!
Możesz zrobić prezentacje o pampersach
Dobra, to dawaj z tym pre zlotem, zrobię o tym materiał
Pomysł upadł z braku chętnych
W pałacu, czy w czworakach?
(tam takie rozgraniczenie jest naprawdę!)
Rozumiem, że przyjemności odkładasz na potem, tak?
Weź, wiek naprawdę nie gra roli (no chyba, że gra). Może namówisz @Bogdan_G, a ja też chętnie się dosiądę, czego sobie żałować?!
No.
Ten, to WYJĄTKOWO blisko, w moim przypadku “tylko” 400 km.
Poprzednie były tak daleko, że wyjeżdżałem dzień wcześniej, aby ledwo co zdążyć na rejestrację ok. 14:00. 780 km w jedną stronę (1560 w obie). A były osoby, co specjalnie na Zlot przyjeżdżały z zagranicy… Ale marudzisz!
Myślę, że problemu nie powinno być. Ja na HZ albo CZ z powodu zmęczenia zostałem do wieczora. Zgodnie z umową zwolniłem pokój o 12, spakowałem klamoty do samochodu i po prostu pogadałem sobie z innymi i kolo 18 się zwinalem.
Dziękuję za zaproszenie .
Ktoś już wie, że będzie na zlocie? Bo w sumie waham się czy się wybrać.
Ja jeszcze nie wiem. Pierwsze mogę mieć problem z dojazdem. Drugie, miałem niespodziewane wydatki i nie wiem czy fundusze mi pozwolą
Kilka osób wyżej już potwierdziło.
W sensie - że jak się dowiesz, że ja jadę to nie pojedziesz? Obiecuję, że na śniadaniu nie zjem wszystkiej wędliny, będę dopychać chlebem!
Przyrzekam Ci że nie zjem więcej niż 2 łyżki jajecznicy na śniadanie, więc polecam przyjechać.
@andrewi weź gry